19/05/2024 - 21:50
Més

  Ontinyent és la ciutat espanyola amb més empreses en la Fira del Tèxtil de Frankfurt

  Altres notícies

  Ontinyent està sent la ciutat espanyola amb més empreses participants a la Fira Heimtextil de Frankfurt, principal cita mundial per a empreses i profesionals del sector tèxtil, que en l’inici de l’any exposen les principals novetats i mostren les tendències al sector. En total, segons dades facilitades des de la patronal tèxtil valenciana ATEVAL, s’ha detallat que la participació espanyola compta amb 102 expositors, dels quals 67 són valencians. D’ells, 33 corresponen a la comarca de La Vall d’Albaida, majoritàriament al seu torn d’Ontinyent, d’on provenen 18 expositors.

  L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, desplaçat a Frankfurt juntament amb el regidor de Promoció Económica, Pablo Úbeda, per donar suport a les empreses i replegar de primera mà les seues necessitats i inquietuds, destacava que aquesta dada “mostra la fortalesa d’un sector vital per a la nostra ciutat, un sector que porta ja anys fent front a tota mena de dificultats. Dificultats davant les quals ha tingut i va a seguir tenint sempre al costat a l’Ajuntament d’Ontinyent, per tal de seguir generant activitat econòmica i mantenir i generar llocs de treball”, assenyalava.

  Cal recordar que el primer edil ontinyentí anunciava aquest dimecres a Frankfurt que l’Ajuntament aportarà noves ajudes en 2023 al Clúster Tèxtil Ontinyent, a més de noves convocatòries d’ajudes a la participació en fires, missions comercials i edició de catàlegs per un import global de 120.000 euros. Des de 2020, any de la irrupció de la Covid-19, l’Ajuntament ha invertit més de 500.000 euros en ajudes
  canalitzades a través de la patronal Ateval, amb les que s’ha desenvolupat projectes d’assessorament, formació, certificacions sanitàries o internacionalització, entre d’altres.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -