23/03/2023 - 11:45
Més
  IniciEconomiaEmpreses i comerçosAjuntament i comerciants de l'Olleria llancen la campanya “La Primavera el comerç...

  Ajuntament i comerciants de l’Olleria llancen la campanya “La Primavera el comerç altera”

  La Primavera el comerç altera és la nova campanya per incentivar el comerç local que han llançat l’Ajuntament de l’Olleria i l’associació de comerciants de la localitat. Una campanya que inclou, per una banda, importants descomptes en 40 comerços de la localitat, a més de descomptes d’un 10% en segones compres i el sorteig de 5 premis de 100€ ha gastar en els comerços participants. “ Des de la regidoria de promoció econòmica, en col·laboració amb l’associació de comerciants estem fent un calendari anual d’accions comercials amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat. Volem que la gent compre en eixes tendes que saben exactament el que t’agrada, que et coneixen i saben el que vols…i està funcionant”, explica Vicent Albiñana, regidor de promoció econòmica.

  La campanya estarà en marxa del 29 de maig al 12 de juny, dos dies després, el 14 es farà el sorteig dels 5 premis de 100€ que es podran utilitzar en els comerços participants fins el 30 de juny, al igual que els descomptes del 10% en les segones compres. “ La gent està molt contenta amb este tipus de promocions, i nosaltres també perquè ens ajuda a afiançar la nostra clientela, i també és positiu a nivell d’associació perquè cada vegada som més comerços els associats”, conclou Rebeca Martínez, Presidenta de l’Associació de comerciants de l’Olleria.

  Font: Ajuntament de l’Olleria

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  El més llegit