12/04/2024 - 14:02
Més

  José Vicente Serna Revert elegit president de la patronal tèxtil ATEVAL

  Altres notícies

  Aquest migdia la Junta General de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana – ATEVAL, reunida en convocatòria extraordinària ha triat per unanimitat a José Vicente Serna Revert com a president de l’Associació, al posterior acte de possessió van assistir, entre altres autoritats i representants d’entitats, el Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, el President de la CEV i Vicepresident de la CEOE, Salvador Navarro, el President de les Cambres de la CV, José Vicente Morata, el President de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, Directors Generals i diversos alcaldes de la zona.
  En aquesta mateixa Junta han sigut designats també els membres del Comité Executiu i de la Comissió de Govern de la patronal tèxtil.

  El nou president, després de la seua elecció, va agrair a la Junta General de ATEVAL la confiança depositada en ell i es va posar a la disposició de totes les empreses associades a ATEVAL, recalcant la força col·lectiva del tèxtil valencià que hui dia aporta un 5% al PIB industrial regional, amb 1500 empreses i 23.000 ocupacions directes, 200 milions d’euros de xifra de negoci i 900 milions en exportacions dirigides als cinc continents.
  Càndid Penalba va rebre un reconeixement empresarial per haver estat com a President de ATEVAL durant l’últim període presidencial (maig 2018- juny 2020), donant sobrades mostres de la seua professionalitat i fort defensa del sector. A més, es va nomenar President d’Honor a l’ex President de ATEVAL, Sr. Alfredo Ferre Miró (president durant el període 1996 – 2000).
  José Vicente Serna, en el seu discurs de programa de nou govern va manifestar la seua voluntat d’integració del sector conformant un Comité Executiu funcional i dinàmic amb membres veterans i nous empresaris disposats a treballar per i per al sector tèxtil valencià, millorar la comunicació i la prestació de serveis associatius, potenciar la internacionalització, la innovació i la formació, i donar un impuls major a l’acció del lobby sectorial del tèxtil valencià.

  En la seua intervenció el president de ATEVAL va manifestar la importància d’implementar mesures sòlides per part dels Governs per a superar les deficiències estructurals que constrenyen l’economia i que han d’incentivar la inversió, el consum i l’ocupació”, destacant la necessitat d’una política efectiva per a la reactivació econòmica, la reorientació productiva i la reindustrialització, que situe a la indústria com a motor de creixement.

  El President va finalitzar la seua intervenció destacant l’aposta de ATEVAL pel seu paper de defensa del sector tèxtil valencià i la seua labor d’intermediació amb les empreses tèxtils davant l’Administració Pública.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -