23/03/2023 - 12:08
Més
  IniciCulturaArranca la celebració del “25+3” aniversari del Projecte Trèvol amb el concert...

  Arranca la celebració del “25+3” aniversari del Projecte Trèvol amb el concert inclusiu de Raúl Fuentes i Ad Libitum

  El concert del pianista, cantant i compositor Raúl Fuentes, acompanyat de professors de l’Escola de Música AD Libitum, donaran el tret d’eixida de l’aniversari “25+3” del Projecte Trèvol. El concert se celebrarà al Teatre Echegaray d’Ontinyent el divendres 20 de gener a les 22.00 h.

  Aquest músic cec de 31 anys, d’origen hispano-cubà, aposta en els seus concerts per la versatilitat i la fusió d’estils, amb infinitat de ferramentes per oferir actuacions entretingudes i interessants. Raúl Fuentes ens proposa un viatge amb composicions pròpies i d’altres autors que d’una forma o altra han format part de la seua vida personal i professional.

  Les entrades al concert, a benefici de la integració de les persones amb discapacitat del Projecte Trèvol, té un cost de cinc euros i es poden obtenir a la pàgina web de Caixa Ontinyent (www.caixaontinyent.es) o a la Tenda Solidària Trèvol (C/ Músic Martínez Valls, 47A, Ontinyent).

  Totes aquelles persones que no puguen assistir al concert, però que vulguen col·laborar amb el Projecte Trèvol, tindran disponibles entrades de “Fila 0” a la tenda solidària Trèvol.

  Aquest aniversari tan especial s’emmarca dins els actes de celebració dels 25+3 anys que el Projecte Trèvol de la Mancomunitat de Municipisde la Vall d’Albaida ha organitzat junt amb la Fundació Tutelar Trèvol, l’Associació Trèvol, l’Associació d’Amics del Projecte Trèvol i l’Associació Lovert.

  Des del Projecte Trèvol ens conviden a gaudir d’aquest concert tan especial que “no deixarà a ningú indiferent i que ens sorprendrà amb composicions pròpies i versions”.

  La celebració d’aquest aniversari continuarà amb tres exposicions de fotografia en col·laboració amb el fotògraf Xavi Mollà per al mes de juny; unes jornades tècniques en les quals es presentarà una tesi doctoral sobre el Projecte Trèvol els dies 21, 22 i 23 de juny i, per tancar l’any de commemoració, l’estrena del documental sobre el projecte amb un sopar de germanor de totes les persones implicades.

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  El més llegit