21/07/2024 - 0:09
Més

  l’Accés a la ciutat per la CV-650 reobrirà aquest divendres

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent reobrirà en la vesprada d’aquest divendres l’accés a la ciutat per la carretera CV-650, la coneguda com a “carretera de València”, que només mantenia el sentit d’eixida des de l’inici el passat mes d’ctibre de les obres de millora de la comunicació del nucli urbà amb el Polígon de Sant Vicent.

  El regidors de Territori (Óscar Borrell) i Serveis Municipals (Manuel Cuesta) visitaven aquest dimecres l’actuació, que està ja a la seua recta final, i que compta amb una inversió de prop de 400.000 euros, subvencionada al 50% per Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). Borrell destacava que l’actuació “és una obra d’una magnitud considerable, amb murs de fins a 6 metres per contenir els talussos, i que va a suposar una millora en la comunicació amb el polígon industrial per a vianants i ciclistes”. Borrell també remarcava “l’aposta del Govern d’Ontinyent pel suport a la indústria amb les millores que portem anys executant als polígons industrials, per un valor superior als 5 milions d’euros aportats enrtre Ajuntament, empreses i subbvencions aconseguides d’altres administracions”, recordava.

  En concret, les obres inclouen la creació d’una vorera ciclopeatonal; millores en els paviments dels vials; ampliació de la xarxa d’aigua potable; soterrament de la línia de telecomunicacions existent; ampliació de l’obra civil d’enllumenat públic; i millores en la senyalització del polígon i la carretera. Les obres suposen la IV Fase d’una actuació global de millora d’aquest Polígon i els seus accessos, que incloïen a la fase anterior una millora de la connexió en la part confrontant a la que s’ha actuat ara. Manuel Cuesta apuntava per la seua part que l’obra “a més a més, també l’accés als camins de la Pólvora i dels Pressos, així com de la imatge d’aquest accés a la població”, assenyalava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -