L’IVACE invertirà més de 2 milions d’euros en la millora de polígons en la comarca

0

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat que el Ivace subvencionarà en 2021 “les obres per a les actuacions de millora i modernització d’un total de 17 àrees industrials de 13 municipis de la Vall d’Albaida”.

Climent ha recordat que la convocatòria d’ajudes destinada a la millora de polígons industrials de 2021 compta per primera vegada amb una línia específica de dos milions d’euros dirigida a les localitats en risc de despoblació i una altra línia pressupostària de 32,2 milions d’euros per a la resta de municipis.

En aquest sentit, el titular d’Economia Sostenible ha detallat que el Ivace ha concedit ajudes per a 12 polígons industrials de nou localitats i set comarques en risc de despoblació i per a 250 àrees empresarials corresponents a la resta de municipis (153 localitats de 28 comarques).

A la Vall d’Albaida, s’invertiràn un total de 2.235.340,32€ que es destinaràn als ajuntaments d’Aielo de Malferti, Albaida, Alfarrasí, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Castelló de Rugat, Palomar, Guadasèquies, Montaverner, l’Olleria, Ontinyent i La Pobla del duc.

Publicitat