12/04/2024 - 12:31
Més

  15 dies lowcost, la nova campanya dels comerços i serveis In per a potenciar les vendes durant el mes d’octubre

  Altres notícies

  De l’1 al 15 d’octubre es repartiran xecs descompte per valor de més de 100€ i hi haurà productes amb grans descomptes als comerços In d’Ontinyent.

  Amb l’objectiu d’incentivar les vendes a la pròpia ciutat, Comerç In proposa una nova iniciativa, 15 dies Lowcost; una campanya que ofereix avantatges als clients en les seues compres mitjançant cupons que suposen 100€ en xecs regal de diferents imports. Aquests xecs es podran bescanviar en qualsevol establiment adherit a la campanya que el client trie i en el producte que desitge.

  En aquesta campanya són més de 30 els establiments participants i els compradors podran optar a beneficiar-se dels seus cupons i promocions en tendes de calçat, moda, joieria, alimentació, vestits, joguets, decoració, viatges, etc.., en totes les compres realitzades fins al 15 d’octubre.

  A més del canje dels xecs regal, els clients trobaran en els comerços In indicats, interessants descomptes, amb els quals poden gaudir d’una quinzena de compres a preus molt competitius, doncs aquests establiments disposaran d’un gran ventall de productes en oferta. D’aquesta forma, després dels esforços que han fet les famílies aquest setembre, amb tots els gastos derivats del començament de curs escolar i la tornada a casa després de les vacances, a l’octubre Comerç In facilita les compres en una gran varietat d’articles… amb importants descomptes.
  L’Associació persegueix així fomentar les vendes en el comerç local, consolidar els negocis del centre urbà com a primera opció per als nostres veïns i visitants, i fidelizar als seus clients d’Ontinyent i comarca oferint-los sempre avantatges a l’hora de fer front les necessàries compres. Aquesta campanya compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Direcció General de Comerç de la Generalitat Valenciana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -