25/09/2022 - 22:13
IniciCulturaEs convoca la 27 edició del Premi de Literatura Eròtica de la...

Es convoca la 27 edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

Una de les propostes més singulars de les lletres valencianes és el Premi de Literatura Eròtica “La Vall d’Albaida”, acaba de fer públiques les bases en la seua 27ª edició. “El certamen, és, sens dubte, una forta aposta per la nostra llengua, i després d’un any tan dur, degut a la pandèmia, té la satisfacció de veure com esta proposta continua la seua vigència. I, espere que supere el nombre d’originals, de l’anterior edició que va ser molt nodrida” segons Fede Vidal, conseller de Cultura de la Mancomunitat de Municipis de la comarca.

El jurat decidirà la millor obra presentada fins el pròxim 14 de maig i l’autor seleccionat rebrà 4.000 euros, a més de veure publicat el seu text en la col·lecció L’Eclèctica d’Edicions Bromera.
En les 26 edicions prèvies s’han presentat al voltant de 600 obres aspirants, “fet importantíssim que fa, que el nom de la Vall d’Albaida s’exporte arreu del nostre territori, en esta edició que en temps de pandèmia no perd la seua cita anual”, segons Vicent Gomar, president de l’ens comarcal. És per això què, tot i la situació crítica que esta vivint-se a rel de la pandèmia, la mancomunitat renova “el seu compromís amb el Premi de Literatura Eròtica, un esdeveniment que necessita de la col·laboració de totes les administracions i que sense elles, seria impossible materialitzar, malgrat els esforços de l’entitat convocant, per dur endavant un guardó tan característic del nostre territori”.

El guardó ha pres un protagonisme molt especial, gràcies a la temàtica, que tantes autores i autors han presentat al llarg de 26 edicions, la majoria amb renom al món literari, i altres creant els seus primers textos en la literatura, però totes i tots amb una voluntat comuna, que el valencià, faja que afloren els sentiments més passionals. També és un any especial, ja que Luis Garcia Berlanga, entre altres personalitats importants de la cultura, en va formar part del jurat i enguany es celebra el seu any, pel que se li ret homenatge.

Redacció TVDO
Redacció TVDO//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents