21/07/2024 - 0:18
Més

  Iniciades les gestions per demolir les cases del tram final de l’Avinguda Generalitat

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les gestions que faran possible la demolició les cases del tram final de l’Avinguda Generalitat, que es troben en molt deficient estat de conservació. Esta decisió arriba després de les inspeccions realitzades per tècnics municipals hagen determinat la existència de problemes de seguretat pel deteriorament de les estructures així com la possible generació d’un problema de salubritat per la brutícia interior i la brossa acumulada als patis.

  La situació es resoldrà, en confirmar l’empresa propietària de la Unitat d’Execució Almaig 1A, on es troben ubicades estes vivendes, situada junt a la zona de Benarrai, que va a atendre el requeriment que li havia fet l’Ajuntament. El regidor de Territori, Jaime Peris, explicava que l’agent urbanitzador, propietari d’estes vivendes ubicades als números 29, 31, 33, 35 i 37 d’aquesta via, “ja ens ha confirmat que atendrà el requeriment que li haviem fet, i que en les properes setmanes presentarà un projecte de demolició que es farà efectiu a principis d’any”, avançava.

  Estes quatre cases, segons s’exposa a l’informe tècnic municipal, es troben dins l’actual planejament (PGOU) en situació de fora d’ordenació, ocupant terreny destinat a via pública. L’informe evidencia el molt deficient de conservació d’estes vivendes, que fa temps van veure violentades les seues portes d’accés i interiorment han estat destrossades. Una d’elles va patir un incendi i van quedar fortament danyada, i en general mostren signes d’estar patint un procés accelerat de degradació que les podria dur al seu col·lapse.

  Amb el seu enderroc, assenyalava Peris, “a més de donar resposta als riscos derivats del mal estat d’estes vivendes, es donarà compliment a les previsions contemplades al Pla General d’Ordenació Urbana, i aconseguim que l’entorn del nou accés a la ciutat per l’Avinguda de Torrefiel, que va a obrir-se al trànsit en pocs dies, siga també més net i amable”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -