21/04/2024 - 18:16
Més

  Gran acollida en la presentació del llibre “Caixa Ontinyent, más que palabras, hechos”

  Altres notícies

  Expectació màxima en la presentació del llibre “Caixa Ontinyent: més que paraules, fets”, que va tenir lloc el divendres passat en la Fira del Llibre de València, i a la qual va acudir una destacada representació del món empresarial, polític i universitari valencià.
  L’acte va ser conduït pel Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, José-Manuel Pastor, qui va reafirmar el compromís del món universitari amb la recerca i divulgació dels aspectes autòctons.

  El llibre, tal com va explicar l’editor (Vincle), Manolo Gil, s’emmarca en la col·lecció “Vincle Empreses”, que realitza una anàlisi i difusió de casos d’èxit d’empreses implantades a la Comunitat Valenciana, i que són un referent en el seu sector. I va afegir que aquesta col·lecció pretén ser un espill per a aquells emprenedors que volen posar en funcionament el seu projecte, un exemple en el qual mirar-se ja que a més de projectes empresarials són empreses que expliquen valors molt marcats.

  L’autoria del llibre correspon als economistes José Pla Barber, Cristina Villar García i Ana Botella. En representació d’ells, José Pla va destacar la forta vinculació territorial de l’entitat, la qual cosa li ha proporcionat una cultura empresarial molt marcada, una professionalització dels seus empleats i el compromís dels òrgans de govern amb la seua terra i amb la seua gent. Tot açò al costat d’estratègies basades en el sentit comú i la prudència, evitant tot tipus de negocis especulatius.

  Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, va agrair el treball dels autors i de l’editorial, i va destacar la trajectòria de l’entitat en els últims anys així com la decisió ferma dels seus òrgans de govern de mantenir una entitat que conega i done resposta a les inquietuds reals que existeixen en la seua zona, en les comarques centrals valencianes.

  Finalment, el Conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler, va realitzar una anàlisi del paper de Caixa Ontinyent en la vertebració de les comarques en les quals està situada, així com l’efecte que determinades actuacions de l’entitat han tingut en la història i evolució del seu àmbit d’actuació. A més, va incidir que Caixa Ontinyent no és només un cas d’èxit empresarial, sinó un projecte social i d’economia del territori.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -