28/03/2024 - 17:13
Més

    El Consorci de les Comarques Centrals es constitueix de nou 10 anys després

    Altres notícies

    Més d’una dècada després es constituirà de nou el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes. Serà demà dimecres a les 19:30 al saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, una de les tres que en forma part amb les de la Safor i la Costera-la Canal, junt amb els ajuntaments d’Alcoi, Cocentaina, Dénia, Gandia, Ibi, Oliva, Ontinyent, Tavernes de la Valldigna i Xàtiva. Els representants designats per cadascun dels membres prendran possessió dels seus càrrecs i seguidament escolliran president, vicepresidents i comissió executiva, a més de designar secretari.

    Per al president de la Mancomunitat amfitriona, Vicent Gomar, «La recuperació del consorci és una molt bona notícia i, alhora, una satisfacció que ho faça en la seu de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida» i assenyala que «serem la veu dels pobles menuts, però també de sectors com l’agricultura, una part important del desenvolupament de les CCV junt amb el turisme, la indústria i el comerç». La Mancomunitat de la Vall d’Albaida estarà representada pel propi president, Vicent Gomar; el conseller de Medi Ambient, Diego Ibáñez; la consellera d’Infraestructures, Transport i Comunicacions, Carolina Mengual; a més dels alcaldes del Palomar, Jordi Vila, i Albaida, Josep Antoni Albert.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -