Rafael Beneyto rep l’alta distinció de les Corts “Francesc de Vinatea”

0

Les Corts Valencianes han programat enguany un ampli calendari d’activitats per a commemorar el 25 d’abril, Dia de les Corts Valencianes i dia destacat en la memòria històrica.

D’aquest calendari d’activitats commemoratives, destaca l’acte d’atorgament de l’alta distinció parlamentària de les Corts “Francesc de Vinatea”. En aquest acte, que ha tingut lloc avui 25 d’abril a les 12 hores a l’Andana del Palau dels Borja, les Corts han atorgat l’alta distinció a la Comissió d’Experts que ha analitzat els problemes financers de la Generalitat Valenciana. Des de Compromís per Ontinyent volen destacar la participació de l’ontinyentí Rafael Beneyto Cabanes en aquesta Comissió.

Francisco Pérez, portaveu de la Comissió d’Experts, ha afirmat durant l’acte que “l’informe del finançament va assenyalar els gravíssims problemes financers de la Generalitat Valenciana. Informe que va estar reconegut per unanimitat per les diferents forces polítiques representades a les Corts”. Com s’ha demostrat en una de les primeres conclusions d’aquest informe, “hi ha una evidència empírica del dèficit de finançament valencià”.

Sílvia Ureña, portaveu del Grup Polític Municipal Compromís, ha ressaltat la “satisfacció del col·lectiu ontinyentí per la merescuda alta distinció de les Corts atorgada al company Beneyto. Per a nosaltres, amb aquesta feina s’ha evidenciat el deute històric que l’estat espanyol té amb el poble valencià. Celebrem, a més, que totes les forces polítiques i socials estiguen d’acord a l’hora de reclamar un finançament just per als valencians i valencianes”.

Publicitat