Comencen les obres de modernització en els polígons de l’Altet i el Pla Sant Vicent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat aquesta setmana les obres de modernització d’infraestructures dels polígons industrials de l’Altet i Pla de Sant Vicent, dues actuacions que compten amb un pressupost de 647.411,20 euros. Aquestes obres, juntament amb les iniciades la passada setmana en el polígon El Pla, estan cofinançades amb 1,6 milions d’euros per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) (70%) i l’Ajuntament (30%).

Les obres en el polígon del Altet estan sent realitzades per l’empresa Construccions Francés, per 392.000 euros, i inclouran la instal·lació de càmeres de seguretat; la creació d’un carril bici entre aquest polígon i el del Pla; la instal·lació de contenidors; millores paisatgístiques; identificació de carrers i senyalització; millores en paviments i alcorques; la instal·lació d’un comptador d’aigua a l’entrada del polígon; un punt de recarrega per a vehicles elèctrics; i la creació d’una pàgina web.

Quant a les obres del polígon del Pla de Sant Vicent, l’empresa Pavasal s’està encarregant de la seua execució amb un pressupost de 255.411,20 euros. Entre les actuacions que s’estan realitzant es troba la instal·lació de càmeres de seguretat; la urbanització del Cami Vell de Xàtiva amb l’ampliació de les voreres i l’asfaltat d’est; la instal·lació de contenidors subterranis; la delimitació i adequació de la zona verda del polígon; l’asfaltat de vials; i la instal·lació de la senyalització horitzontal i vertical.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, recordava la gran agilitat amb la qual s’han engegat estàs obres, d’igual manera que les del polígon El Pla, “fent que Ontinyent siga una de les primeres ciutats de la Comunitat Valenciana en iniciar aquestes actuacions amb les ajudes del IVACE” declarava. Peris incidia en la importància d’aquestes obres “que posaran en valor els nostres polígons, millorant els seus serveis i imatge, fent aquests més agradables per a les empreses que allí es troben i més atractius per a l’arribada de noves”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …