11/12/2023 - 16:57
Més

  Intempo, el primer Showroom dels comerços In d’Ontinyent

  Altres notícies

  Ahir de vesprada es presentava en roda de premsa el nou esdeveniment que portaran a terme els comerços In d’Ontinyent, en el que tindran lloc tot tipus de comerços i serveis. En la mateixa, la secretaria de Comerç In, Mª José Alhambra, informava que “l’esdeveniment s’inaugurarà el divendres 4 de novembre a les 19.00h de la vesprada i que tindrà continuïtat al llarg de tot el dissabte.” A més remarcava la importància d’aquest esdeveniment explicant que “es portarà a terme de manera que resulte una experiència innovadora i dinàmica per a tots, on el client puga veure la gran varietat de productes que pot encontrar en la ciutat, des de tot el relacionat en una celebració, una boda, un aniversari, un sopar amb amics… fins el que necessites per al dia a dia. Per a obtindré com a resultat esperat una nova forma de innovar en el sector, a traves de un Showroom on participaran els comerços tradicionals”.

  Isidro Martínez, vicepresident de Comerç In, senyalava que el Centre Cultural Caixa d’Ontinyent serà el lloc elegit per a compartir esta experiència innovadora i el lloc on els clients passaran hores molt especials, on podran gaudir de música en directe, participar en les múltiples activitats que s’han programat per als més menuts, assistir a conferències, gaudir de les demostracions i degustacions de vi i tall de pernil de l ama del guanyador del concurs nacional de tall de pernil, o de cuina molecular que prepara El Alumini de la mà del xef Salva Hernández. Així com aprendre a cuidar mobles de pell per Boconcept o tècniques de encerat per a millorar el cuidat dels nostres ulls o Borja Ópticos ens ofereix la possibilitat de contar amb una persona shopper per assessorar-nos i millorar la nostra imatge.

  Juanjo Chafer, president de Comerç In, tornava a insistir en la importància que envolta aquest esdeveniment, que les persones d’Ontinyent i comarca continuen apostant per el comerç local. Continuava agraint la col·laboració i el recolzament constant de l’Ajuntament d’Ontinyent, i en aquesta ocasió la col·laboració de la Diputació de Valencia.

  A més Chafer ha finalitzat convidant al públic per a què acudisca a l’esdeveniment i amb l’horari que tindrà. La inauguració serà a les 19.00 amb l’actuació de la Agrupació Musical i una degustació de còctels de la mà de Juan Sanz de la Tisana, i finalitzarà a les 22.00h tornant a obrir les portes a les 10.00h fins a les 14.00, i de les 17.00h fins a les 20.00h.

  Intempo conclurà la seua activitat amb una desfilada de moda en la Plaça Major a les 23.00h, ha finalitzat Alhambra. En esta desfilada participaran els següents comerços: Mayoral, Burbujas de papel, La trastienda mágica, Metrópolis, Susi Lenceria, Juanjo Oltra By Ando Ando, Carmelo Nova Sabates, Racal Dona, y La Casa de l’Arbre.

  En aquesta ocasió, els comerços mostraran les últimes tendències en moda infantil, home, dona, cerimònia, llenceria i tot tipus de complements como calçat, òptica, bolsses de mà. Una peculiaritat de la desfilada de moda es que tant els models infantils que arranquen la desfilada, com els majors son tots veïns i veïnes de la ciutat.

  El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Pablo Úbeda, mostrava la predisposició de cooperar en iniciatives d’aquest tipus, per a millorar i reactivar la situació econòmica de la ciutat. Úbeda mostrava el seu recolzament a Comerç In, emfatitzant “ la seua voluntat de col·laborar en aquest tipus d’iniciatives amb tots els organismes i teixits associatius implicats en la continua innovació de la ciutat. Ja que tots els sectors econòmics tenen el objectiu comú de aconseguir que Ontinyent siga una ciutat de referència en l’àmbit comarcal i autonòmic”.

  Font: Comerç IN

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -