Josep Penadés presenta a Albaida “Deliri”, premi de Literatura Eròtica 2015

“Tot i que havia tingut el pressentiment que la seua dona l’enganyava des de feia temps, la constatació de la infidelitat no deixa de ser un fort sotrac per a ell”. És el que adverteix Deliri, una novel·la amb els ingredients del gènere eròtic, però presentats d’una manera original i trangressora amb un llenguatge clar i un estil directe.

És la guanyadora del Premi de Literatura Eròtica 2015 i és obra de l’albaidí Josep Penadés, que la presentarà públicament demà divendres a la Sala Gòtica del Palau dels Milà i Aragó. Serà a les 19:30 i comptarà amb les intervencions de Conxa Penadés, catedràtica de Lingüística de la Universidad de Alcalá (UAH) i de Fede Vidal, conseller de Cultura de la Mancomunitat. El professor de biologia i geologia Josep Penadés (1967) és el tercer valldalbaidí en guanyar-lo, després de l’otosí Joan Olivares i l’ollerià Francesc Mompó.

El pròxim 9 de desembre a Quatretonda es donarà a conèixer qui dels 18 aspirants guanya la 22a edició d’un premi únic a Espanya en el seu gènere. Com reconeix Vidal, «malgrat els nombrosos entrebancs que ens hem trobat que ens han obligat a apurar els terminis, hem recuperat l’anualitat i ara toca buscar la complicitat i motivar lectors, autors, llibreries i editorials per tal de rellançar un premi únic a Espanya amb doble mèrit pel fet de ser-ho en valencià». Per a Vidal, «el Premi de Literatura Eròtica forma part de la marca Vall d’Albaida i l’èxit internacional del gènere demostra la seua viabilitat econòmica i literària» alhora que anima els lectors a regalar i regalar-se Deliri perquè, com conclou la sinopsi, “a més de reflectir una València imaginària […] l’autor dibuixauns personatges que recorden figures recurrents de la literatura universal”.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzat el termini per a participar al seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

El passat dilluns 15 a les 23.59 hores es donava per tancat el termini per …