Cabedo presideix la primera reunió d’assumptes comarcals i àrees empresarials

El president de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) Javier Cabedo ha presidit la reunió constitutiva de l’acabada de crear Comissió de Treball d’Assumptes Comarcals i Àrees Empresarials de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV). En aquesta nova etapa de CEV com a patronal autonòmica formen part d’ella una destacada representació territorial i sectorial de l’empresariat de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, donada la transversalitat dels temes que li corresponen. En aquesta primera reunió constitutiva celebrada en la seu de CEV a València ha participat com a convidada la directora general d’indústria i energia en funcions Empar Martínez.

La Comissió de Treball d’Assumptes Comarcals i Àrees Empresarials de la CEV té entre els seus objectius el promoure l’equilibri i la vertebració territorial en l’aplicació de polítiques, plans i programes de la Generalitat, transmetre i defensar el posicionament de la CEV en plans, programes i propostes normatives d’aplicació a les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana i fer seguiment i impulsar mesures encaminades a la millora i modernització de les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …