Comerç IN vol impulsar el comerç local amb una targeta digital

L’Ajuntament d’Ontinyent acollia aquest matí la presentació de la campanya “Uneix-te a la revolució IN”, una nova iniciativa comercial posada en marxa per l’Associació Comerç IN amb el suport del consistori ontinyentí que servirà per impulsar el comerç local amb una targeta digital pionera a Espanya.

Esta campanya forma part d’un projecte d’impuls a la digitalització del sector que l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “és una necessitat, i suposa atendre a una realitat a la que l’administració i la indústria ja estan donant resposta, i a la que el comerç no es pot quedar arrere. Molts municipis ens han replicat iniciatives comercials que hem vingut fent i que ens han servit per superar en densitat comercial a localitats com Xàtiva o Alcoi. Volem seguir marcant el camí en l’impuls als nostres sectors productius i aprofitar que tenim a Comerç IN com a aliat en aquest objectiu”, manifestava.

Així, la Presidenta de Comerç IN, Mª José Alhambra, introduïa la nova targeta digital com “un nou element que pretén crear nous vincles entre comerciants i ciutadania i ajudar a donar resposta des del xicotet comerç a l’augment de la compravenda online”, assenyalava. La campanya de promoció que es posa ara en marxa servirà també per introduir la nova APP “IN Ontinyent”, que agilitzarà els sorteigs, facilitarà la gestió dels punts associats al programa de fidelització, inclourà informació addicional i obrirà nous canals i vies de promoció.

Al cas concret de “Uneix-te a la revolució IN”, la campanya de promoció de la nova targeta digital durarà del 21 d’octubre al 8 de novembre, període durant el qual tot aquell client que faça les seues compres als establiments adherits podrà guanyar 6 premis de 100 euros als millors clients, 1 de 100 euros al millor client de fora d’Ontinyent, i altre de 100 euros al client més fidel dels dissabtes, premis que es podran duplicar si la compra es realitza amb la targeta de Caixa Ontinyent. A més, en alguns dels comerços participants els clients guanyadors podran obtenir un 20% de descompte per a la propera compra al mateix establiment; i els clients que es descarreguen l’APP i utilitzen la nova targeta digital acumularan 10 punts de regal.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importància d’iniciatives com aquesta “que ens ajuden a prosseguir en la transformació i evolució del comerç local davant uns indicadors que apunten que la digitalització va a revolucionar el comerç, com indica el nom de la campanya. Des de l’Ajuntament sóm conscients i per això també venim apostant per fer accions en esta matèria, com ara els 12 cursos formatius vinculats a la digitalització que hem vingut fent darrerament i per on han passat prop de 300 persones”, assenyalava.

La Gerent de Comerç In, Amparo Boscá, explicava per la seua banda que el projecte global del que forma part esta iniciativa inclourà noves accions que es presentaran pròximament, “un projecte ampli que ix endavant gràcies al recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent, que fa una aposta seriosa per impulsar el comerç que resulta fonamental per al sector”, manifestava. La campanya “Uneix-te ala Revolució IN” compta també amb el suport de Caixa Ontinyent, la Càmera de Comerç de València, el Ministeri d’Economia i Competitivitat, els Fons Europeus FEDER i la Generalitat Valenciana.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La comare Helena Gandia i el regidor Nico Calabuig representaran a Compromís en el Pacte per la Sanitat

Aquest dilluns de vesprada tenia lloc la primera trobada del pacte per la Sanitat convocat …