13/06/2024 - 0:50
Més

  Una carpa, escales i tasques d’adaptabilitat al cementeri

  Altres notícies

  Els regidors de Cementeri i Serveis Municipals d’Ontinyent, Mercedes Pastor i Manuel Cuesta, han presentat les millores que venen realitzant-se als últims mesos al Cementeri Municipal, així com els preparatius per a la festivitat de Tots Sants. D’aquesta manera, Mercedes Pastor explicava que amb l’objectiu de millorar i dignificar aquest espai, s’ha procedit a l’adquisició d’una carpa que podrà ser utilitzada en els soterraments en dies de pluja o elevada insolació; s’han adquirit escales de seguretat i s’han fet millores antihumitat a les voreres del pati 4. Igualment s’ha asfaltat la rampa que dona accés al WC per a persones amb diversitat funcional, i s’han fet tasques de compactament de sahorres per facilitar el pas.

  La regidora apuntava com a objectius per a la nova legislatura l’adaptabilitat de tot el recinte del cementeri per a persones amb mobilitat reduïda, així com a asfaltar la zona d’estacionament inferior, accions que Manuel Cuesta coincidia en asssenyalar com “d’interès”. El regidor també explicava que a les últimes setmanes s’ha procedit a la col·locació de càmeres de vigilància, que serviran per controlar els diferents espais davant possibles actes vandàlics.

  Tant Pastor com Cuesta coincidien en agrair el treball del funcionariat del cementeri i en destacar la bona sintonia entre les dues regidories per traure endavant un treball “molt necessari” per a oferir en les millors condicions possibles en un servei imprescindible per a la ciutadania. Igualment, s’ha recordat que a través de la web municipal es pot accedir al servei online de localitzador de nínxols, a la url http://cementeri.ontinyent.es

  Servei de bus especial

  Per altra banda, la regidoria de Transports de l’Ajuntament d’Ontinyent ha informat dels dies en què es prestarà el servei gratuït especial d’autobusos amb motiu de la festivitat de Tots Sants, que està previst que circule en servei especial, els dies 30 i 31 d’octubre, i 1 i 2 de novembre amb parada a Fonti-Tour, Rovira, Dos de Maig (tres parades), Coronació i Sant Remo. La regidora Imma Ibáñez ha explicat que l’ampliació del servei es realitza de manera que els ciutadans disposen de més temps per anar a visitar els seus familiars morts i no es generen aglomeracions de vehicles particulars i les conseqüents retencions.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -