2.000 euros en xecs-regal per als clients dels comerços d’Ontinyent

0

Comprar a Ontinyent, una volta més, té premi. L’àrea de Política Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, junt a les associacions de comerciants Comerç In i SOC, repartiran 2.000 euros en xecs regal entre aquells que realitzen les seues compres en la ciutat dins de la campanya “Hora de Tornar”. El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, que presentava la campanya acompanyat de la coordinadora de la Comissió 1 del Consell Econòmic i Social (CES), Amparo Bosca, explicava que aquesta iniciativa “té com a objectiu donar un impuls al consum dins de la ciutat en aquesta època en la qual tornem a la normalitat després de l’estiu, tornem al col•legi, als hàbits saludables, al treball o a l’oci, tornem a Ontinyent”.

D’aquesta manera, des d’aquest dimecres 13 de setembre fins al 7 d’octubre, totes les persones que realitzen les seues compres en algun dels 51 comerços adherits a la campanya podran optar al sorteig de 10 xecs regal de 100 euros, altres 10 de 50 euros i 20 més de 25 euros. Úbeda destacava que “Hora de Tornar” ofereix tot allò necessari per a aquest periode en establiments d’alimentació, calçat, equipament per a la llar, moda i complements, moda infantil, benestar i salut, oci o papereria.

El regidor insistia que aquesta campanya no està dirigida únicament a la gent d’Ontinyent “sinó també a tots els veïns i veïnes de comarques properes ja que l’àmbit d’influència de la ciutat s’ha estès a aquestes, tal com constataven les últimes dades de l’Agència Valenciana per la Innovació Comercial (AFIC) que situen a Ontinyent per sobre de les capitals de comarques veïnes en xifres de densitat comercial”. Així la capital de la Vall d’Albaida se situa amb 20 comerços per cada 1000 habitants, mentre que Xàtiva i Alcoi compten amb 19 i 15’83 comerços per cada 1000 habitants respectivament.

En aquesta línia continuava Amparo Bosca, qui incidia en el doble vessant de la campanya. “Volem que la gent d’Ontinyent es quede en la ciutat per a realitzar les seues compres, ja que ací tenen tot el que necessiten, i alhora atraure a visitants d’altres comarques perquè coneguen tot el que els nostres comerços poden oferir” declarava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent