20/05/2024 - 5:35
Més

  Ana Rodríguez, CEO de Lladró, comparteix la trajectòria i els desafiaments de la marca en l’encontre de COEVAL

  Altres notícies

  Ana Rodríguez, CEO de Lladró, va ser la convidada especial en la recent Trobada Empresarial organitzat per COEVAL, on va tenir l’oportunitat de presentar la trajectòria de la marca i abordar els desafiaments que han enfrontat en els últims anys. Lladró, una empresa familiar amb més de 70 anys d’història, va ser adquirida en 2017 pel fons d’inversió PHI, amb l’objectiu de revitalitzar-la i consolidar-la com un referent internacional en l’artesania en porcellana.

  Durant la seva intervenció, Rodríguez va destacar la importància de l’adaptació de Lladró als canvis de l’entorn empresarial actual. La digitalització i la cultura de consum en línia han estat aspectes fonamentals en aquest procés de transformació. Així mateix, va ressaltar el compromís de la marca amb la sostenibilitat i el disseny actual, buscant mantenir la singularitat i el caràcter artesà de les seves creacions.

  Lladró, amb seu a Almàssera, València, és l’única fàbrica en el món on es produeixen obres artesanals d’alta qualitat completament fetes a mà sota la marca LLADRÓ. Actualment, la companyia és líder mundial en el disseny, fabricació i distribució de porcellana artística de luxe. Els seus productes es venen en més de 120 països a través de boutiques físiques i en línia, amb el Japó, els Estats Units, el Canadà i l’Índia com a principals mercats.

  Ana Rodríguez va concloure la seva participació ressaltant el valor de ser una marca “Made in Spain” i “Made in València”, destacant el reconeixement que obtenen dels seus clients a tot el món per la seva autenticitat i origen artesanal. La CEO es va mostrar satisfeta amb l’esforç realitzat per tota l’empresa per a adaptar-se als desafiaments econòmics actuals i va emfatitzar la importància de mantenir la singularitat de les obres d’art que ofereixen.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -