L’Olleria s’acull a les ajudes de la Generalitat per millorar el Polígon del Carrascot

L’Ajuntament de l’Olleria s’ha acollit, per unanimitat de tot el plenari municipal, a una línia d’ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial per millorar i modernitzar les infraestructures i serveis del polígon industrial del Carrascot. Concretament el consistori ollerià ha sol·licitat tres actuacions: instal·lar un dipòsit contra incendis, dotar al polígon d’un circuit tancat de televisió connectat amb la Policia local, i millorar la imatge del polígon instal·lant diferents zones verdes. Unes actuacions que s’han decidit d’acord amb les necessitats plantejades pels empresaris, “a través de les regidories d’urbanisme, promoció econòmica i alcaldia ens hem posat en contacte amb l’empresariat local per saber, les línies d’ajuda a les que ens podíem acollir en esta subvenció, quines eren les més prioritàries. Des de l’Ajuntament de l’Olleria volem anar de la mà dels empresaris per intentar millorar entre tots la zona del Carrascot. Volem que les empreses que estan treballant a l’Olleria tinguen les millors condicions i en això treballem a poc a poc”, afirma Julià Engo, Alcalde de l’Olleria.

De les tres accions que van a fer-se la més important és la instal·lació del dipòsit contra incendis, té un pressupost de més de 416.000€, i facilitarà en cas d’incendi la seua extinció. “Este dipòsit permetrà als bombers, en cas d’incendis com els viscuts desgraciadament fa uns mesos en unes empreses del polígon, poder actuar més ràpidament al tindre gran quantitat d’aigua emmagatzemada molt a prop”, explica l’alcalde.

Dotar de major seguretat al polígon és l’objectiu de la segona de les actuacions, la instal·lació d’un circuit tancat de televisió connectat a la policia local. Té un pressupost de prop de 217.000€ i ajudarà a evitar tant robatoris com accidents. I per últim, la tercera actuació preveu la regeneració i adequació de les barreres vegetals i zones verdes del polígon industrial i el seu pressupost és de més de 305.000€.

L’IVACE amb esta línia d’ajudes, comenta Engo, respon a les reivindicacions de diferents zones empresarials com la que conforma l’OlleriaOntinyent-Alcoi, amb polígons industrials forts, que generen un important producte interior brut per a l’economia valenciana, i que necessitaven ajudes per a la seua millora i consolidació i que han sigut recollides per la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Prop de 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida s’inicien en la transformació digital

Quasi 40 comerços, empreses i personal autònom d’Albaida han completat el Curs d’iniciació a la …