fitur 2019
Home > Economia > Empreses i comerços > Lurbel celebra la convenció comercial del seu 25 aniversari

Lurbel celebra la convenció comercial del seu 25 aniversari

Lurbel va celebrar el passat 28 i 29 de juny la seua convenció comercial anual d’Espanya i Europa en les seues instal·lacions centrals d’Ontinyent. Una convocatòria especial en la qual va haver-hi a més de les tradicionals sessions de valoració, presentació d’estratègies i noves col·leccions, un gest especial a la celebració del seu quart de segle d’història. Els tres germans Lurbe al capdavant de la marca, Miguel, Rafael i Javier, junt amb el seu pare i fundador, Miguel, han volgut reforçar els vincles d’aquesta “gran família” Lurbel amb diferents gestos a aquest any especial amb activitats lúdiques, gastronòmiques, fotografies i recopilació de records.

Calceteria punta de llança

La marca que ha estat vinculada a la calceteria des dels seus inicis en 1992, segueix actualment tenint aquest segment com a principal ariet. De fet, en xifres del 2016, la venda de mitjons va representar el 66% del total. En aquest apartat, la innovació aportada a través de la seua exclusiva tecnologia Bmax amb fibres d’origen marí, que cuiden la pell, ha fet que aquest segment que va nàixer en 2012 supose ja el 75% del total de vendes de mitjons de la marca.

EconomyCash Juny

Amb aquestes xifres, la marca es proposa seguir apostant per les tecnologies tèxtils pròpies i la innovació per a donar un valor diferencial a la marca i a les seues peces, alhora que s’ha marcat diferents estratègies per a impulsar el segment tèxtil on la seua tecnologia iDT amb fibres de carbonitzat de bambú ja representa el 60% del seu total de vendes.

Diferenciació tecnològica

La marca que va nàixer en 1992 amb el cotó com a principal matèria primera per als seus mitjons esportius, ha anat introduint gradualment tecnologies tèxtils pròpies fruit de la recerca amb diferents instituts i laboratoris tèxtils. El temps ha donat la raó a aquesta especialització, amb unes xifres que denoten que el mercat ha acollit amb bons ulls la diferenciació de la marca per la tecnologia, i la seua voluntat per mantenir la seua fabricació pròpia. De fet, el creixement més gran dels últims anys s’ha registrat en les categories Bmax en calceteria i iDT en el segment tèxtil, les més diferenciadores.

Valors

La marca valenciana que hui compta amb 40 persones en la seua plantilla, es manté ferma en el seu model de negoci, apostant per la fabricació pròpia d’alta qualitat rendiment esportiu. Una visió marcada a la fi dels 2000 amb l’increment de l’entrada de teixits asiàtics a baix preu que va exigir renovació completa de maquinària i adequació de les seues instal·lacions, però que va permetre xifres de creixement en els majors anys de crisi (2009-2015) d’un 20-25%.

Font: Lurbel / INNOVALL

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Gran resultat per al club BMX d’Ontinyent

Impressionant els resultats aconseguits a Alcoi. Gran treball!