COEVAL imparteix un curs sobre productivitat “cloud”

COEVAL va iniciar en 2014 una sèrie de Tallers, Jornades Formatives i Cursos dirigits a les empreses de la Vall d´Albaida, que es realitzen en la Seu de COEVAL, i que per a les empreses de la comarca vénen a suposar una inversió en ser formació prop de casa i de qualitat que permet evitar costosos desplaçaments i guanyar temps.

La següent Acció Formativa que s’emmarca en aquest Pla de Millora Contínua Empresarial de la Vall d´Albaida, tractarà de donar eines als participants en la mateixa per a ser més productius i eficaços mitjançant l’ús adequat de les TIC, concretament amb una eficaç gestió de les mateixes en “el núvol”, una cosa que cada vegada valoren més les empreses ja que permet una major productivitat i sobretot aprofitar millor un ben preuat per a tots: el temps, amb la convenient agilitació empresarial en la gestió i la possibilitat de millorar la planificació i el treball en equip en les empreses.

El Curs: ”Productivitat en el núvol. Eines per a aprofitar el temps” se celebra amb la col·laboració de Gestió 10 en la Seu de COEVAL(Av. del Tèxtil, 22-Centre Negocis NC – Ontinyent) els pròxims dijous 23 i 30 de juny en horari de 15´30 a 19´30 h. Els interessats, que siguen associats(tenen un cost més reduït) o poden preinscriure’s en el mateix abans del 20 de juny dirigint-se a COEVAL(coeval@coeval.es). El Curs que compta amb un nombre de places limitades, que poden bonificar-se amb el crèdit formatiu de les empreses que participen en el mateix.

El Curs pretén que els participants coneguen ben i traguen partit empresarial a l’ús dels serveis de google, aprofundint per exemple en la configuració i utilització de Google Drive, Google Calender i Google Docs.

COEVAL té un compromís ferm amb la millora contínua de les empreses de la comarca i per açò amb el territori on estan implantades, La Vall d´Albaida, i per a açò ofereix eines de reciclatge professional com aquest Curs que afecta a un tema tan important per a les mateixes com la gestió productiva i eficaç de les mateixes a través de recursos TIC de caràcter gratuït en el núvol que permeten millor aprofitament del temps, millor planificació i millor treball en equip en les empreses.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial demana diversificar proveïdors i recuperar capacitat productiva

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, integrada per COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), …