200 joves ciclistes de la província es donen cita al XIV Encontre Ciclista “Ciutat d’Ontinyent”

0

Al voltant de 200 joves ciclistes de 5 a 14 anys procedents d’escoles de tota la província de València es reuniran el pròxim 17 de setembre en el XIV Encontre Ciclista “Ciutat d’Ontinyent”. Aquesta jornada està organitzada pel Club Ciclista Ontinyent, l’Ajuntament d’Ontinyent, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i la Diputació de València, amb el patrocini de l’empresa Family Cash.

Els participants competiran, a partir de les 9:30 hores, en les categories Promeses, Principiants, Alevins i Infantils, totes elles dividides en dues subcategories, primer i segon any. El recorregut, que tindrà com a punt d’eixida i meta les instal•lacions de Family Cash, recorrerà el polígon El Pla i adaptarà la seua durada a cada categoria, sent els i les ciclistes de 14 anys els que realitzaran el recorregut més llarg de 20 quilòmetres.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, recordava que “des de la regidoria sempre s’ha tingut com un dels objectius principals el foment de l’esport base” i felicitava al Club Ciclista Ontinyent i a la Federació de Ciclisme pel seu treball en aquesta matèria.

El director de l’Escola de Ciclisme d’Ontinyent, Emilio Solera, explicava que la celebració de la trobada no afectarà al tràfic, ja que no s’inhabilitaren tots els accessos al polígon El Pla, i agraïa a tots els organitzadors i patrocinadors el seu suport a aquesta iniciativa que permet que una trobada d’aquestes característiques se celebre en la ciutat.

Font: Ajuntament d’Ontinyent