Alfarrasí es prepara per a una nova edició de la seua fira comercial

0

Demà divendres, Alfarrasí celebra la seua tercera edició de la Fira d’Estiu, una fira comercial que enguany duplica els expositors passant de 16 a 30 espais entre associacions i comerços que oferiran els seus productes als visitants.

La inauguració es realitzarà demà divendres a les 19 h amb la visita de les autoritats, posteriorment a les 23 h es realitzarà un concert a càrrec de l’Agrupació Musical “La Banda” d’Alfarrasí. La jornada de dissabte s’iniciarà a les 10h del matí, on hi haurà castells inflables i atraccions per als més menuts durant tot el dia. A les 19h de la vesprada hi haurà una desfilada de models a càrrec d’Irest Salò a la Sala Multiussos. Es conclourà la jornada amb un sopar de quintes a les 22h (Car reservar taula i cadires a l’Ajuntament). Finalment diumenge, a les 10:30 h es realitzarà la XXVI Volta de Vehicles clàssics a la Vall d’Albaida, i la tercera a la localitat a càrrec de Penya Moto Vell Benicadell-GMA i es conclourà a les 20h.

L’alcalde de la localitat, Fede Vidal, assenyalava la “importància de diversificar la economía per impulsar també el comerç local amb este tipus d’accions” i anima als veïns de la comarca i proximitats a visitar la població.