CCOO desmenteix que les urgències de l’Hospital d’Ontinyent estiguen a ple rendiment

La Secció sindical de CCOO a Ontinyent insisteix que Servei d’Urgències de l’Hospital no està a ple rendiment. Aquest sindicat ja va denunciar el passat mes de març que aquest servei, que ha renovat les seues instal·lacions, no disposava del personal necessari per al seu correcte funcionament i a dia d’avui continua sense aquesta dotació.

“Les reformes efectuades (inaugurades per la consellera al desembre) i el nou material no poden utilitzar-se per mancada plantilla, perquè l’ús de les noves instal·lacions funcione a ple rendiment (després de nou mesos des de la seua reobertura) seria necessària la contractació d’un mínim de 6 infermeres/us, 5 tècnics/as de personal auxiliar d’infermeria i 1 celador/a, a més de la dotació corresponent de personal facultatiu” assenyalen des de CCOO.

Desde CCOO expliquen que “Les noves sales d’observació de pediatria i d’adults, destinades a evitar l’espera dels pacients en els passadissos, romanen tancades per la falta de dotació de personal. Concretament la Sala d’Observació d’Adults s’ha reconvertit en una Sala de Tractaments i la de pediatria roman clausurada”.

“Per aquest motiu des de CCOO tornem a exigir un major grau d’implicació amb aquest Departament de salut, i en concret, demandem que es dote de la plantilla adequada tant al servei de com a la resta de serveis del Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent, que continuen deficitaris en dotació de personal” conclouen desde CCOO.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …