22/02/2024 - 2:53
Més

  Ontinyent acull un cicle de conferències per afavorir el benestar emocional i l’autoconeixement

  La primera edició d’aquest cicle compta amb la participació de l’escriptor Javier Alandes, la psicòloga Reme Font i el pallasso "Serendipio"

  Altres notícies

  Ontinyent acull aquest divendres el cicle de conferències “De la inspiració a l’acció” per afavorir l’autoconeixement i la motivació per incrementar el benestar emocional de la ciutadania. Aquest cicle obert a tota la ciutadania tindrà lloc a la Sala Gomis entre les 10:00h i les 12:30h forma part del programa “Itinerati Viu”, posat en marxa per l’Ajuntament amb suport econòmic del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) i Conselleria de Serveis Socials, igualtat i habitatge.

  La regidora de Política per a les persones, Paula Soler, explicava que aquest cicle té com objectiu oferir a les persones participants les ferramentes necessàries perquè la ciutadania puga “reflexionar sobre aspectes de la nostra vida i trobar nous enfocaments per a cultivar el benestar emocional i la motivació necessària per a afrontar els desafiaments d ela vida amb una perspectiva positiva i resilient”.

  Així, la jornada que estarà presentada per Gemma Font comptarà amb la participació de l’escriptor i guionista Javier Alandes, qui parlarà sobre com establir objectius clars per aconseguir les metes plantejades; la psicòloga i docent, Reme Font, qui es centrarà en canviar l’enfocament mental que permeta recuperar la confiança en nosaltres mateixa i finalment, el pallasso “Serendipio”, qui amb la seua conferència exposarà la necessitat de riure’s davant les adversitats.

  En paraules de la regidora, “és un luxe comptar a Ontinyent amb aquests experts que cadascú des de la seua òptica ens donarà ferraments per aprofitar i potenciar les capacitats que totes i tots tenim”.

  Cal recordar que encara que el cicle de conferències està obert a tot el públic, s’adreça principalment a persones usuàries dels serveis socials, ja que forma part de les accions formatives del programa d’implementació d’itineraris d’inclusió social.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -