21/07/2024 - 0:01
Més

  El Teatre Echegaray apura les últimes localitats per a la sarsuela “Bohemios”

  L’actuació tindrà lloc el dimarts 5 i dimecres 6 de desembre a les 20h al marc dels actes de les Festes de la Puríssima

  Altres notícies

  El Teatre Echegaray d’Ontinyent apura la venda de les últimes localitats per a la doble interpretació de la sarsuela “Bohemios”, que tindrà lloc aquest dimarts 5 de desembre i dimecres 6 de desembre a les 20:00h. Es tracta d’un espectacle organitzat per l’Associació Ars Lírica d’Ontinyent dins la programació de l’Associació de Festes de la Puríssima, comptant amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent.

  De les 1084 butaques oferides a la venda online a la web www.caixaontinyent.es aquest dijous a penes restaven 255 a la venda (113 per a la sessió del dimarts i 142 per al dimecres), cosa que el regidor de Cultura, Àlex Borrell, qualificava “d’un gran èxit pel qual cal felicitar a Ars Lírica, que després de tot un any de treball ha comptat amb una gran acollida i de segur ens oferirà un espectacle de qualitat en un gènere musical poc habitual, però que hui en dia té molts adeptes i que, a més, ens fa gaudir molt sempre que tenim l’oportunitat de veure’l en directe”.

  La sarsuela que té similituds amb “La Bohème” de Puccini , ambientada en Paris del segle XIX, està encapçalada per la soprano ontinyentina Charo Martos, el tenor José Manuel Mas i el baríton Jandro Revert. A més, compta també amb l’acompanyament musical de l’orquestra simfònica Castelar d’Elda davall la direcció d’Enrique J. Peidro. Les entrades es poden aconseguir a la Casa de la Puríssima, en la Llibreria Cucamonas (Daniel Gil, 36) i en www.caixaontinyent.es, així com en la web www.arsliricaontinyent.com.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -