22/02/2024 - 2:39
Més

  Èxit del Club Fon Do Kan de Ontinyent en la Segona Jornada del Circuit de Copes de Judo

  El Club Fon Do Kan de Ontinyent Brillant en la Competició de Judo de la Federació Valenciana

  Altres notícies

  Aquest dissabte, el Pabelló Poliesportiu de Moixent va ser l’escenari de la segona jornada del circuit de copes de judo de la Federació Valenciana de la temporada 23/24. Amb el nou format que regirà aquesta temporada, l’esdeveniment va començar a les 9:00 del matí amb les categories júnior i cadet, concloent a les 14:00h amb la categoria Benjamí.

  La participació massiva de clubs de judo va ser una constant, amb un total de 450 esportistes de tota la Comunitat Valenciana, així com de les comunitats veïnes de Múrcia i Albacete.

  La competició va acollir judokes de les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Júnior, amb la condició que no hagueren guanyat medalles en campionats nacionals i nivells superiors. L’objectiu és promoure l’esport de base i donar oportunitat a tots aquells que vulguen iniciar-se en la competició.

  El Club Fon Do Kan d’Ontinyent va destacar amb els següents resultats:

  Categoria Benjamí: Alex Torro va pujar al podi amb una tercera posició.
  Categoria Aleví: Daniel Adrianov també va aconseguir un bronze, ocupant la tercera posició al podi. Manel Montava va obtenir una medalla de participació.
  Categoria Infantil: Daniel Lodder va participar en un grup fort i va quedar amb un trofeu de participació.
  El club felicita amb gran satisfacció a tots els participants que van representar amb èxit al club, dels quals ens hem de sentir molt orgullosos. Agraïm la seva excel·lent actuació en el judo i els encoratgem a mantenir-se en aquesta línia competitiva per continuar aprenent i creixent amb aquest esport.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -