16/06/2024 - 17:42
Més

  Ontinyent posa en marxa un Punt d’Informació Cadastral a l’Oficina PROP del Carrer Major

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent posarà en marxa aquest proper dilluns un Punt d’Informació Cadastral (PIC) a l’oficina PROP de la ciutat, ubicada al Carrer Major.

  La regidora de Territori, Rebeca Torró, explicava que es tracta d’un servei que serà prestat de manera gratuïta a la ciutadania per part del personal municipal del PROP, “i que suposa una millora en els serveis que s’ofereixen als veïns i veïnes d’Ontinyent, ja que compta amb tots els avantatges de l’Oficina Virtual del Cadastre, sense la necessitat de disposar dels mitjans informàtics o telemàtics necessaris a tal efecte”. El consistori ha instal·lat aquest PIC per subministrar al ciutadà qualsevol informació que demane, ja que es tracta d’una oficina autoritzada per la Direcció General de Cadastre que utilitza la base de dades nacional d’aquest ens, amb l’avantatge afegit que aquest s’actualitza diàriament.

  Els serveis als quals podrà accedir el ciutadà (tots ells totalment gratuïts) seran els de consulta lliure i certificació de dades cadastrals no protegides; els de consulta i certificació electrònica per als titulars cadastrals de les dades protegides, relatiu als béns immobles de la seua titularitat; i la certificació negativa de béns immobles o de la circumstància de no figurar com a titular cadastral, relativa al propi sol·licitant.

  El Punt d’Informació Cadastral d’Ontinyent esta ubicat des d’aquest dilluns 28 de gener de 2013 a l’Oficina PROP del Carrer Maians, 19, prestant atenció al públic en horari de 9:00 a 14:00 hores.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -