Més de 270 entrades venudes per a “Balansiyyà. El musical”

0

Tan sols dos dies després de ficar a la venda les entrades per a “Balansiyyà. El musical” ja s’han adquirit més de 270 entrades per part del públic d’Ontinyent i comarca que assistirà a la representació del proper dissabte 26 d’octubre a les 19:30 h. en el Teatre Echegaray d’Ontinyent.

Des de la Societat Unió Artística Musical volem recordar que podran trobar les entrades a un preu de 15 € per al públic general i 12 € per als socis de la Societat Unió Artística Musical. Les entrades es podran adquirir en les oficines i la web de Caixa Ontinyent i els socis en la seu de la Societat Musical (C/Dos de Maig, 72) en horari de dilluns a divendres de 17:00 h. a 21:00 h.

A més, “Balansiyyà. El musical” compta amb la participació de Sergi Albert “El Rey León”, Tessa Albert “Operación Triunfo”, Pedro Pomares “Los Miserables” i Eduard Costa “Watson & Sherlock”, el Cor Discantus, la banda de música de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent i tot dirigit pel compositor del musical, José Rafael Pascual Vilaplana.

Publicitat