Taller gratuït sobre comerç just i moda etica al Coworking Soterrani de les idees

0

El “Soterrani de les Idees” oferirà un taller gratuït sobre comerç just i moda ètica demà divendres 3 d’octubre, dins la nova temporada d’activitats per a emprenedors d’aquest l’espai “coworking” posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent i dinamitzat per l’Associació d’Emprenedors Rurals (AER).

El taller estarà composat per una xerrada sobre “Slow Fashion” o moda ètica, que planteja les idees del comerç just al món de la moda, centrant-se en la reutilització i la sostenibilitat. “El comerç just va més enllà de productes alimentaris com el cafè o la xocolata”, planteja Míriam Revert, encarregada del taller. La xerrada començarà a les 19:30 hores, i després es presentarà una guia per al consumidor responsable, simple i conscient.

El “Soterrani de les Idees” es troba al Centre de Referència Econòmica de la Ciutat d’Ontinyent (carrer Maians 19) i és d’entrada lliure tots els divendres de l’any, amb una tarifa per a la resta de dies de 60 euros anuals o de 10 euros mensuals. “Divendres qui vulga no sols pot vindre i preguntar, sinó també provar a utilitzar les instal•lacions i comprovar tots els avantatges que brinda aquest espai”, assenyalava Rafa Villarraso, coordinador de l’AER. Des de la seua inauguració el 8 d’abril, el Soterrani de les Idees compta ja amb 21 persones inscrites que fan ús del mateix regularment, i va acollir 4 tallers entre els mesos de maig i juny que van reunir un total de 148 participants.

L’Alcalde d’Ontinyent i regidor de Promoció Econòmica Jorge Rodríguez destacava la importància “de poder dinamitzar el Soterrani de les Idees comptant amb l’experiència en el treball cooperatiu de l’Associació AER. Comptar amb els espais necessaris perquè els emprenedors puguen cooperar és molt important, però també ho és comptar amb una formació específica com la que estem a oferir amb estes jornades formatives”, concloïa.