Quatretonda es prepara per a acollir la 40a festa de les danses de la Vall d’Albaida

1
Festa de les danses a Bellús.

Quatretonda es prepara per a acollir la 40a Festa de les Danses de la Vall d’Albaida. Es tracta de la trobada més antiga de les que se celebren a la comarca i torna al poble que la va veure nàixer. Com assenyala el conseller de Cultura, Fede Vidal, «Som una comarca que manté vives les seues tradicions perquè les estima i les sap transmetre de pares a fills».

La Festa de les Danses se celebrarà dissabte que ve 30 de setembre amb la participació de 18 grups de danses de la comarca i la Nova Muixeranga d’Algemesí com a convidada, però els actes comencen demà mateix amb el sopar de cabasset a l’ermita de Sant Josep a les 10 de la nit i la dansaeta al carrer del Crist de la Fe una hora després. Dijous 28 des de les 22:30 començarà l’engalanament dels carrers dels Sants Joans, del Mig, de l’oliver i el del Crist de la Fe fins a l’ermita de Sant Josep. A més, des de demà i en horari de 19:30 a 21:30 hi haurà oberta una exposició sobre els 40 anys de la festa de la dansà a la sala d’exposicions i multiusos al primer pis de les Escoles Velles.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

1 COMENTARI

  1. un aniversari incomplet i al no convidar als fundadors i al que va tindre la idea de celebrar una festa de Danses de la Vall D{Albaida
    aquell any 1978 JOSE ANTONIO BENAVENT.
    Es injust

Comments are closed.