Ontinyent acollirà una jornada dins el “Focus Pyme y Emprendimiento”

0

La ciutat d’Ontinyent acollirà el pròxim 4 d’octubre una jornada de networking empresarial per a fomentar la cultura empresarial i crear oportunitats de negoci no solament a la Vall d’Albaida, sinó també en les comarques veïnes de la Costera, la Canal de Navarrés i La Safor.

“Focus Pyme y Emprendimiento Vall d’Albaida” tindrà lloc de 9:00 a 14:00 hores en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, el mateix lloc on era presentada pel Director del Centre Europeu d’Empreses Innovadores d’Alcoi-València (CEEI) Jesús Casanova; el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, Juan Pablo Úbeda; i el president de COEVAL, Javier Cabedo, les 3 entitats que organitzen la trobada en el marc d’una iniciativa promoguda per la Generalitat Valenciana, a través de l’IVACE, per al suport a l’emprenedoria i a la PIME, cofinançada pel fons FEDER de la Unió Europea.

El director del CEEI ha desgranat el programa de l’esdeveniment que inclou 5 sessions d’aprenentatge al voltant del màrqueting digital, l’economia col·laborativa i la creació d’empreses, a més d’una sessió de networking i un plenari sobre les claus del lideratge en l’empresa. Casanova ha destacat “la importància de la necessària coordinació entre les entitats que presten el seu suport a les pimes i els emprenedors en el territori”.

El regidor de Política Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pablo Úbeda, destacava la importància de la innovació com a element de foment de la competitivitat empresarial, “un plantejament que ve aplicant el Govern d’Ontinyent”, al·ludint a accions com la creació de l’Oficina de l’Emprenedor; les ajudes a la internacionalització d’empreses a través de la participació en fires comercials i l’elaboració de catàlegs; el Pla de Polígons Industrials; el Pla de Reactivació Econòmica o el manteniment de l’activitat en l’espai coworking “Soterrani de les Idees”.

El president de COEVAL, Javier Cabedo, destacava per la seua banda que la confederació empresarial “donarà suport sempre a totes les activitats que dinamitzen l’economia. En aquest sentit és important una activitat com aquesta, que reunirà a gent que comença a emprendre i a gent amb negocis ja consolidats, el que generarà unes sinergies de les quals poden sorgir nous negocis o idees molt interessants, per la qual cosa animem a tots els agents econòmics a participar”.

Tota la informació sobre els diferents tallers, activitats i ponents està disponible en la web ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=130&id=396, on podran inscriure’s de manera totalment gratuïta.

Font: Centre Europeu d’Empreses Innovadores d’Alcoi-València (CEEI)