22/02/2024 - 2:56
Més

  Ontinyent viurà aquest divendres una intensa vesprada d’activitat cultural

  Altres notícies

  L’actuació de Vol-Ras al Teatre Echegaray encapçala una programació que inclou fins a 5 activitats de tot tipus

  La ciutat d’Ontinyent viurà aquest divendres una intensa vesprada d’activitat cultural, que inclou una representació teatral, la inauguració d’una exposició, una conferència, la presentació d’un llibre i l’actuació d’un contacontes.

  La més destacada de totes estes activitats serà l’actuació de la companyia teatral d’humor gestual Vol-Ras, amb la representació de la seua obra “Murphy. Tragedia a Handsome House”, que es posarà en escena al Teatre Echegaray a partir de les 22:30, baix l’organització de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent.  Aquesta serà l’última i més destacada de tot un seguit de cites culturals en esta jornada, que començaran a les 18:00 a la Plaça de la Coronació, on hi haurà un espectacle de contacontes per a tots els públics amb entrada lliure, organitzada per la Fundació Universitària del Campus d’Ontinyent i l’Associació d’Estudiants Campus d’Ontinyent.

  Més tard, a les 19:30, el periodista i escriptor Francesc Pérez farà una conferència al voltant de l’obra de Joan Fuster al museu MAOVA, que estarà presentada pel cronista oficial d’Ontinyent, Alfred Bernabeu, qui parlarà del vincle de Fuster amb Ontinyent, sent aquest acte organitzat per la Regidoria de Cultura i la Càtedra Joan Fuster de la Universitat de València. A la mateixa hora, a la biblioteca de Sant Josep, es presentarà el llibre “Somiant amb Aleixa”, a càrrec dels seus autors, Mercè Climent i Francesc Mompó, comptant-se també amb la intervenció de Joan Olivares.

  Quan siguen les 20:00, al Centre Cívic El Llombo, s’inaugurarà una exposició d’homenatge a Vicent Andrés Estellés, que romandrà oberta fins al 19 de maig i que forma part d’un cap de setmana d’activitats en record de l’escriptor que organitza el Casal Jaume I de La Vall d’Albaida. L’actuació de Vol-Ras a les 22:30 al Teatre Echegaray serà l’última de les activitats previstes en esta maratoniana jornada cultural a Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -