28/03/2024 - 23:30
Més

    EUPV d’Ontinyent acudix a València per celebrar l’1 de Maig

    Altres notícies

    Membres dels col·lectius d’ EU d’ Ontinyent i del PCPV de la Vall d’Albaida participen a les manifestacions a València per celebrar l’ 1 de Maig, exigint juntament amb els treballadors i treballadores la derogació de la Reforma Laboral i per reivindicar una eixida social a la crisi.

    Igualment van reclamar mesures que ajuden a pal·liar les amples xifres d’atur i solucions a la dramàtica situació per la que passen milers de persones. Ens vàrem unir al clamor popular contrari a les retallades produïdes al sector públic, donat que retallar en serveis públics atempta contra la igualtat d’accés a serveis bàsics de milers de ciutadans i ciutadanes.

    Les mesures posades en marxa pel Consell i pel govern central són mesures injustes que atempten contra la gran majoria de persones, especialment contra els treballadors i treballadores. Aquestes mesures a banda de soterrar la possibilitat d’ eixir d’aquesta crisi, ja que són contraproduents , toquen de mort el poder adquisitiu dels ciutadans i ciutadanes . Eixiren per reivindicar els nostres drets i per cridar ben alt que les persones no poden trobar-nos al darrere del pagament del dèficit. Els ciutadans no hem estat els culpables d’aquesta crisi malgrat que ara totes les mesures proposades pel  Partit Popular pretenguen fer-nos pagar els excessos d’uns pocs . Els de baix que som la gran majoria hem dit prou, prou de privilegis a les minories i prou d’atacar pilars essencials per a la qualitat de vida de la gran majoria.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -