“Ontinyent al Carrer” finalitza amb música als balcons i una gran desfilada de moda

0
Pep Gimeno Botifarra junt al grup de danses d'Ontinyent. Concert dins del programa "Ontinyent al carrer 2015". Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

La campanya de dinamització comercial iniciada a Martínez Valls s’obri aquest cap de setmana a la Plaça de la Concepció, els carrers Gomis i Maians i la Plaça Major

Centenars de persones acudiren a l’actuació de Pep Botifarra i el Grup de Danses d’Ontinyent el passat cap de setmana

Música als balcons, una xaranga i una gran desfilada de moda serviran aquest dissabte com a cloenda de “Ontinyent al Carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES) i l’àrea de Política Econòmica. Des del passat 3 d’octubre han estat desenes les activitats, tallers, espectacles i demostracions que tenien lloc baix els 3.500 cilindres de colors disposats al carrer Martínez Valls, epicentre d’una programació que en aquesta jornada de cloenda s’obrirà a altres espais urbans.

La regidora de Comerç, Sayo Gandia, explicava que la iniciativa “ha servit per donar vida a la ciutat i traure al carrer a milers de veïns i visitants. Bona mostra ha estat la multitudinària actuació del passat dissabte del cantaor Pep Botifarra i el Grup de Danses d’Ontinyent, que va ser un èxit i va reunir centenars d’espectadors”, destacava. La regidora avançava que per a la jornada final “hem volgut que la campanya s’estenga a altres llocs en un fi de festa que va a ser espectacular”, assenyalava.

L’activitat començarà a les 18:00 hores amb una xaranga a càrrec de l’Agrupació Musical d’Ontinyent a la Plaça de la Concepció; a les 19:00 hi haurà música als balcons dels carrers Gomis i Maians amb una selecció de diferents estils musicals a càrrec d’Ad Libitum; i a les 22:30 hores una desfilada de moda a càrrec de Comerç IN permetrà gaudir de les últimes tendències en moda i calçat en plena Plaça Major.

El Coordinador de Política Econòmica de l’Ajuntament, Pablo Úbeda, animava a la ciutadania a participar d’esta jornada de cloenda, i tenia paraules d’agraïment i felicitació “per a la regidoria de Comerç, el Consell Econòmic i Social, i totes les associacions de comerciants i hostelers de la ciutat que s’han implicat en fer que aquest inici de tardor no haja estat trista ni fosca a Ontinyent, sinó plena de colors, alegria i activitat comercial”, concloïa.