La fira gastronòmica de la Vall d’Albaida torna aquest cap de setmana sense la presència d’AHVAL

0

El proper cap de setmana es celebrarà la XXVI edició de la fira gastronòmica de la Vall d’Albaida, a Ontinyent, concretament al mercat municipal.

En aquesta ocasió, es celebra sense la presència de l’associació d’hostelers de la comarca (AHVAL) que des del principi han estat participant en aquest esdeveniment. Segons ens han explicat a TVdigitalOntinyent, l’entitat no està dacord amb la forma de gestió de la venda de productes. No entenen per què la gent deu comprar unes consumicions, i no poden consumir directament amb l’estand. Aquesta mesura suposaria una major fluides del tràfic de gent, i evitaria cues innecesàries. Segons ens han fet saber, aquestes observacions les han traslladat a la Mancomunitat en diverses ocasions, i els han estat ignorades.

Per l’altra banda i de forma simultània també estarà activa la Mostra Internacional de Titelles, MIT, que durant 4 dies, del 5 al 8 de novembre la comarca serà envaïda per 13 companyies de titelles d’àmbit autonòmic, nacional e internacional fent un total de 22 representacions en 15 municipis de la comarca “ aquest festival és una de les principal mostres d’identitat de la nostra comarca i que a més a més, aquest any compleix 31 anys”: ha subratllat Vicent Gomar, president de la Mancomunitat.

Publicitat