16/06/2024 - 17:14
Més

  Més de 30 activitats gratuïtes en la cinquena edició de “Ontinyent Il·lusiona”

  Altres notícies

  Una trentena d’activitats gratuïtes al carrer, el sorteig de més de 3500 euros en xecs-regal, una nova edició del Festival del Circ i Teatre o el Mercat de Reis són alguns dels atractius de “Ontinyent Il·lusiona”, la V edició de la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals.

  El Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda; el de Joventut, Esports i Educació, Óscar Borrell, i representants de les associacions de comerciants de Sant Rafel, el Mercat Municipal, SOC i Comerç IN, presentaven hui la programació d’activitats que tindrà lloc des d’aquest divendres i fins la festivitat de Reis, plantejada amb l’objectiu d’atraure veïns i visitants als carrers i dinamitzar el comerç local.

  Pablo Úbeda destacava que “es tracta d’una campanya de ciutat, el fruit d’un treball conjunt que no seria possible sense el recolzament de les associacions comercials, però també d’altres culturals com la dels Reis Mags, així com la implicació dels regidors de totes les àrees. Un treball de totes i tots per seguir fent de la nostra una ciutat d’atracció per a veïns i visitants en estes dates, perquè sàpiguen que tot allò que puguen necessitat ho tenen a Ontinyent”, destacava.

  La programació tindrà com a previa aquest divendres dia 9 l’obertura de la pista de patinatge ecològica de 350m2 que estarà a la ciutat fins al dia 15 de gener a la Plaça de la Concepció; per a donar pas dissabte a una jornada inaugural que comptarà amb una novetat en l’activitat “Esport al carrer”. Óscar Borrell explicava que amb esta iniciativa, “donarem més vida a l’inici de la campanya de Nadal i també difusió a les activitats que duen a terme els clubs esportius locals, per tal que els xiquets i xiquetes puguen jugar al carrer al llarg de la vesprada”. Així, al llarg dels més de 700 metres que es comprenen des de la Plaça de la Concepció a la Plaça Major a través dels carrers Gomis i Maians, un total d’11 clubs portaran tallers sobre esports com tennis, triatló, escacs, futbol, básquet, tir amb arc, esquí, ciclisme o natació. Esta activitat tindrà lloc des de les 17:30 a les 19:30 hores, quan es donarà pas a un concert de nadalenques que oferirà el grup La Colla i l’encesa de l’arbre de Nadal a la Plaça Concepció.

  Des d’eixa jornada es viuran tot un seguit d’activitats que inclouen entre d’altres el cap d’any infantil, el concurs de targetes de Nadal, el Mercat de Reis, una 5ª edició del Festival de Circ i Teatre amb una programació que serà presentada pròximament, “activitats que estan tenint continuïtat any rere any per la bona acceptació que tenen, ja que iniciatives experimentals com el Cap d’Any Infantil estan plenament consolidades i són esperades per centenars de xiquets i majors”, destacava.

  També es comptarà amb les diferents activitats que realitzarà l’Associació d’amics dels Reis Mags, complementant-se tot amb diferents campanyes comercials, entre les que el regidor al•ludia a “Comprar en Nadal a Ontinyent te Premi”, en la que participaran 118 comerços de la ciutat i per la qual es repartiran 47 xecs-regal de 50€ cadascun. Les diferents associacions de comerciants han volgut sumar-se també a Ontinyent Il•lusiona amb altres campanyes pròpies per a totalitzar conjuntament més de 3500 euros en xecs-regal i 25 pernils, “el que suposa un al•licient més per a tots aquells i aquelles que aposten per fer les seues compres a la nostra ciutat”, manifestava.

  Úbeda agraïa la implicació de les diferents associacions i comerços locals “per implicar-se en un treball conjunt de totes i tots per seguir fent de la nostra una ciutat d’atracció per a veïns i visitants en estes dates, i que aquestos sàpiguen que tot allò que puguen necessitat ho tenen a Ontinyent”, manifestava.

  A continuació s’ofereix la ubicació dels 11 tallers organitzats pels diferents clubs d’esports:

  1. ESPORT I DANSA: Plaça Concepció en l’entaulat que estarà disposat en la plaça.
  2. CLUB MARTINEZ VALLS: Mitja plataforma de Paduana.
  3. CAVA : Entrada del Carrer Major. Des de Milar fins Residència Sant Francesc
  4. CLUB TRIATLÓ ONTINYENT: Plaçeta Homenatge Gomis, La Niñez, desde Banc Popular fins Estanc.
  5. CLUB TENIS POLIESPORTIU: Carrer Major, desde Peluqueria 48 fins Tinell de Calabuig
  6. CLUB ESCACS ONTINYENT: Carrer Major, desde Tinell de Calabuig fins Centre Cultural CAO
  7. CLUB ESPORT BASE ONTINYENT: Carrer Major, desde Cafeteria Mayans fins EPA Sant Carles.
  8. CLUB TIR AMB ARC: Plaçeta de l’EPA Sant Carles.
  9. CLUB ESQUI LA VALL: Carrer Major, Bar Arjama.
  10. CLUB NATACIÓ: Carrer Major, Casa Cultura.
  11. CLUB CICLISTA ONTINYENT: Carrer Major, Plaçeta Cercle fins Festers.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -