09/12/2023 - 19:47
Més

  La cervesa Lluna Blanca d’Agullent es presenta el diumenge 9 d’abril

  Altres notícies

  La cooperativa Articultura de la Terra, coneguda per elaborar les cerveses artesanes i ecològiques “Lluna”, commemora el seus primers 10 anys de vida amb dues noves cerveses d’edició limitada, una d’elles anomenada Lluna Blanca d’Agullent, ja que fins fa ben poc la cooperativa estava ubicada a aquesta localitat de la Vall d’Albaida. L’altra s’anomena Lluna Roja d’Alcoi, doncs és la ciutat on estan ubicats ara.

  La presentació oficial de la Lluna Blanca d’Agullent tindrà lloc aquest diumenge 9 d’abril al parc de la Font Jordana d’Agullent a les 12:30h. La regidoria de Turisme d’Agullent oferirà una degustació de la cervesa artesana acompanyada de tapes i la música en directe de Ruben Terol i Luis Vila. Un acte que servirà per a presentar la nova cervesa, que tot i ser artesana, té un gust molt sua i similar a la clara.

  Des de la cooperativa Articultura de la Terra han explicat el motiu d’aquesta edició especial de cerveses, “en agraïment a l’estima rebuda, hem volgut agermar aquestes dues localitats, amb aquesta edició especial. Es tracta de 2 cerveses ecològiques i artesanes de 3,5 graus d’alcohol, de sabor suau i cos lleuger”.

  Per la seua banda la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Agullent, Bea Albert, ha agraït a la cervesa “Lluna” aquest bonic gest .”Mentre la cervesa “Lluna” es produïa a Agullent sempre l’hem tingut present en les accions de promoció turística del nostre poble, com també d’altres productes artesans que s’elaboren a la nostra localitat com l’embotit, el vi, els ciris o les pilotes valencianes. Estem molt contents que Articultura de la Terra celebre ja el seu desé aniversari i els desitgem per molts anys més d’èxits”.

  La cervesa Lluna Blanca d’Agullent és una lager pàl•lida d’estil alemany, molt atenuada de cos lleuger i amb menys alcohol i calories que les cerveses d’intensitat normal. Lleugerament amarga amb sabors apreciables de malta i llúpol amb un toc cítric, és encara, interessant de beure. Recorda a una clara, amb l’avantatge de no tindre cap sucre, additiu, conservant ni gas afegit.

  Font: Ajuntament d’Agullent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -