L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent presentarà el segon concert de la temporada de la mà de Ruben Simeó

0

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, orquestra resident en el Teatre Echegaray gràcies a un acord entre l’Ajuntament i AD LIBITUM, continua la seua sisena temporada els pròxims 28 i 29 de setembre, a les 22:30h i les 19:30 respectivament, amb el concert “Rubén Simeó Íntim” en el qual actuarà com a solista a la trompeta la jove promesa internacional sota la direcció de Saül Gómez.

En la presentació de la programació de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent per a aquesta temporada, el regidor de Cultura, Àlex Borrell, mostrava la seua satisfacció “per presentar una nova edició d’un projecte com aquest, que no solament ens permet gaudir de músics d’alt nivell, amb directors i solistes molt destacats, sinó que també té un important vessant formatiu”, assenyalava.

Lluís Muñoz, gerent d’Ad Libitum, explicava que aquest segon concert serà en doble sessió els dies 28 i 29 de setembre, amb un programa basat en músiques populars del món adaptades de forma inèdita pel compositor italià Duccio Bertini per a la Simfònica Caixa Ontinyent, incloent obres com My Way, Carnestoltes de Venècia o Cartas Amarillas. En el concert titulat “Rubén Simeó Intim” el jove trompetista demostrarà les facultats que li han portat a realitzar concerts amb formacions com la Simfònica de RTVE, l’Orquestra de València, i internacionalment en les orquestres de Paris, Munich, Roma o Pekín, així com guanyar nombrosos premis Internacionals de la talla del Yamaha Madrid, Porcia d’Itàlia, Maurice André a França o Selmer en Paris.

L’abonament per als dos concerts de la temporada té un preu de 22 € i es pot adquirir en AD LIBITUM, mentre que les entrades per a cada concert tindran un preu de 13 € (7 € per als estudiants) podent-se adquirir tant en AD LIBITUM com en www.caixaontinyent.es. L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent vol agrair a les empreses col·laboradores amb la compra d’abonaments, al públic en general i als seus abonats que aquest projecte estiga consolidat com un projecte formatiu de qualitat i que obri portes als joves músics de les comarca.

La Simfònica finalitzarà la seua temporada els dies 14 i 15 de desembre, a les 22:30h i 19:30h respectivament, amb l’obertura Hébrides de Mendelssohn, el doble concert per a Violí, Violoncel i orquestra Op. 102 de Brahms, amb els solistes Noelia Balaguer i Carlos Graullera al violoncel i violí, i la Simfonia nº8 en FA M Op. 93 de Beethoven, sota la direcció de Xavier Gagnepain.