L’espectacle de dansa “DOT” obri el cicle de teatre

0
L’espectacle de dansa “DOT” obri el cicle de teatre

L’espectacle de dansa “DOT” és la primera cita del cicle de teatre familiar que l’Ajuntament d’Ontinyent ha previst dins de la seua programació cultural per a l’últim trimestre de l’any. Este diumenge 30, a partir de les 18:00h, la Sala Gomis acollirà esta obra guanyadora d’un premi MAX al millor espectacle infantil.

D’esta manera, l’Ajuntament torna a apostar pel teatre familiar que la coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, coincidien en destacar com “una manera important de transmetre el gust per la cultura a les generacions més menudes. Volem seguir fomentant l’hàbit de l’assistència al teatre entre totes les edats, i en esta línia va aquesta representació”, assenyalaven.

Així, per un preu de 6 euros, 5 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, i en la taquilla una hora abans de l’obra, el públic assistent podrà gaudir d’una obra que combina dansa, teatre, música i noves tecnologies. L’espectacle pren com a punt de partida el treball de l’artista nord-americà Sol Lewitt, considerat un dels pioners de l’art conceptual. Àlex Borrell ha animat a la ciutadania d’Ontinyent a acudir per gaudir d’un espectacle “que Maduixa Teatre ha creat per provocar el desig de jugar i experimentar en els més menuts, qui emprendran un viatge a través de la música i el color amb els protagonistes que, de segur, els sorprendrà”, manifestava.

Esta obra és la primera dels espectacles que l’Ajuntament ha programat per als més menuts. La programació cultural es reprendrà per a d’ells, el 21 d’octubre a la Sala Gomis amb la representació de l’espectacle “Ali Baba y los 40 ladrones” i tornarà de nou el 10 de novembre a l’Echegaray amb la companyia Marie de Jongh, que ja va portar la seua obra “Amour” a Ontinyent, amb el seu nou espectacle titulat “Estrella”.

No hi ha articles per mostrar