Obra Social de Caixa Ontinyent edita tres contes infantils

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat tres nous contes infantils dins de la seua col·lecció “Cadireta de Boga”. Dos d’ells “el porquet estalviador” i “històries de l’explorador” formen part de la nova línia destinada a fomentar l’educació financera entre els més xicotets, iniciada el passat any.

Estan dirigits a xiquets d’entre 6 i 10 anys, i expliquen històries relacionades amb l’economia i els diners. Precisament, aquests dos últims expliquen la importància d’estalviar i els beneficis de fer-ho.

L’autoria de tots dos correspon a Mariló Sanz i la il·lustració a Pau Valls, i podran adquirir-se a partir de la pròxima setmana a través de les oficines de Caixa Ontinyent i en “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es).

Cal destacar que l’entitat participa activament en el projecte d’educació financera “Finança’t” impulsat per la Fundació Campus Ontinyent, de la qual Caixa Ontinyent és patró. La iniciativa compta amb la web programafinancat.es i desenvolupa programes de formació i difusió entre un públic divers.

Llibres de les Ambaixades

El tercer dels títols és “Ambaixades Il·lustrades”, un conte editat amb motiu de la celebració del “Any Cervino” i que pretén acostar als més xicotets els textos de les ambaixades de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent, acompanyats d’il·lustracions que representen a totes les comparses de la ciutat, i que són obra de Javier Torres.
Podrà adquirir-se també a partir de la pròxima setmana, a través de les oficines de Caixa Ontinyent i en “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es).

Amb aquestes publicacions, la col·lecció infantil “Cadireta de Boga” suma ja 24 títols.

El fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 110 llibres i 46 discos, un treball acumulat en 23 anys, en el qual han participat, com a autors o intèrprets, més de 4.100 persones, amb un volum de distribució que supera ja els 270.000 exemplars.

Font: Caixa Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzat el termini per a participar al seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

El passat dilluns 15 a les 23.59 hores es donava per tancat el termini per …