Albaida es suma a la campanya “No és No” amb motiu de les festes Patronals i de Moros i Cristians

L’Ajuntament d’Albaida junt a les institucions locals de la JUCEF i el Centre de la Dona d’Albaida s’ha sumat a la campanya “No és No” amb l’objectiu de passar unes festes lliures de sexismes. Les accions que s’han dut a terme han consistit en la creació de polseres, cartells i pancartes amb el lema de la campanya.

L’Ajuntament va celebrar ahir 26 de setembre la Junta Local de Seguretat on va assistir el representant de la Subdelegació de Govern de la Comunitat Valenciana, la Delegada del Govern de la Unitat de Violència contra la Dona i assessora de Viogèn, representants de l’Ajuntament i efectius de la Guàrdia Civil, la Policia Local i la Policia Autonòmica per a organitzar el dispositiu de seguretat de les festes patronals i de moros i cristians d’Albaida

L’objectiu principal d’aquesta reunió, presidida per l’Alcalde, i a la que també van assistir representants de la Creu Roja, de Protecció Civil i de la Comissió de festes d’Albaida, ha sigut fer un anàlisi i seguiment de les metodologies de treball, per tal de prevenir incidències masclistes i millorar l’atenció a les dones en l’àmbit de la violència de gènere i domèstica.
La Regidora de la Dona i la Delegada del Govern de la Unitat de Violència contra la Dona van fer entrega de la polsera als representants de la JUCEF i la Comissió de Festes d’Albaida, qui les repartiran entre els festers, visitants i resta de la població per gaudir d’unes festes sense sexismes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent canvia el calendari de festius locals per la suspensió dels Moros i Cristians

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava per unanimitat aquest dijous el canvi del calendari de …