L’Agrupació Musical d’Ontinyent segon premi al Certamen Provincial de Bandes de Música

0

L’Agrupació Musical d’Ontinyent va obtenir un segon premi en el XXXV Certamen Provincial de Bandes de Música, organitzat per la Diputació de València, que es va celebrar el passat dissabte al Palau de la Música de València. La formació ontinyentina va participar en segona secció, que permetia pujar a l’escenari amb un màxim de 65 components.

L’Agrupació va obtenir un segon premi amb 307 punts a tan sols 13 punts del primer premi.

Quatre autobusos de seguidors

La banda ontinyentina va comptar amb el suport de més de 300 persones que es van desplaçar a la capital valenciana per a recolzar-la. S’havien disposat autobusos per tot aquell que volguera anar i se’n van omplir quatre. Per això, als músics de l’Agrupació, si bé no van guanyar, els queda el consol d’haver estat els més aplaudits al Palau. Aquest públic va poder gaudir de la interpretació  per part dels ontinyentins de Beto, de José Vicent Egea, com a pas-doble de presentació; Beni-Hamez, d’Eduardo Nogueroles, l’obra obligada; i La porta de l’àngel, de Saül Gómez Soler, que va ser l’escollida com a obra lliure.

Per al director de l’Agrupació, Enrique Alborch Tarrasó, la participació de l’Agrupació en el certamen es pot considerar «un èxit rotund». «La banda va actuar amb una naturalitat inusual per a ser músics poc habituats a auditoris com el Palau i per a ser la primera actuació de la banda a un certamen de música simfònica», va afegir. Prova d’això és que, en finalitzar el concert, la sensació fou unànime entre els músics i el director: «la banda ha sonat com mai».

Publicitat