El Clariano es prepara per rebre el concert de Malú

0

L’estadi municipal El Clariano es prepara per a acollir el concert que Malú oferirà demà en Ontinyent, l’escenari del qual ha començat a montar-se hui junt a la resta dels preparatius. A més de l’escenari, de més de 300 metres quadrats, la cantant madrilenya comptarà amb un desplegament tècnic de 100.000 vats de potència per al so i 200.000 per a la il·luminació.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que el concert “segueix l’estel de les actuacions de l’any passat d’Alejandro Sanz i Melendi, mantenint la nostra ciutat dins del calendari dels grans esdeveniments de l’estiu, al marc del nostre objectiu de fer d’Ontinyent una ciutat d’atracció”, explicava. La instal·lació de tot el desplegament tècnic, traslladat a Ontinyent amb tres tràilers, ha començat hui en El Clariano, amb l’avantatge de comptar amb les instal·lacions de l’estadi que van ser adaptades per a acollir concerts l’any passat.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, ha explicat que “enguany s’ha requerit la meitat del temps i de l’esforç gràcies a la feina que vam fer l’any per a adaptar El Clariano per a acollir concerts”. Aprofitant els concerts de Melendi i Alejandro Sanz, l’Ajuntament d’Ontinyent va habilitar l’any passat l’estadi municipal per a acollir grans concerts i per a que s’adequara a la normativa vigent de seguretat. Cuesta ha afegit que “la seguretat de les persones és lo primer”, i ha destacat la “facilitat” en les tasques del muntatge d’enguany gràcies a la feina de l’any passat.

Les obres de l’any passat van consistir en l’enderrocament dels murs que confrontaven a les portes d’emergència, i que en cas de necessitat dificultaven l’eixida. Estos murs van ser substituïts per tanques metàl·liques de la mateixa altura que poden retirar-se fàcilment, “i que a més permetran que des de les portes laterals una ambulància puga accedir fins a dins de la gespa”, assenyalava Cuesta. A més a més, es va adequar una porta de grans dimensions per al pas de vehicles de gran tamany, que permet que puguen accedir a una zona de formigó de dins de l’estadi sense haver de xafar la gespa.

El concert, que començarà demà dimecres a les 23 hores, comptarà amb Malú, protagonista del programa televisiu “La Voz”, i amb la seua banda habitual, formada per 8 membres. L’actuació forma part de la gira “Sí” de presentació de l’àlbum del mateix nom, doble disc de platí a Espanya.

Publicitat