S’oferiran 2.400 places d’aparcament durant les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent

0

Ontinyent posarà a disposició dels veïns i visitants al voltant de 2.400 places d’aparcament durant les Festes de Moros i Cristians. D’aquesta manera, el Govern d’Ontinyent pal·liarà la necessitat d’aparcament durant aquest període a partir d’un acord amb el Centre Comercial El Teler, així com amb altres zones d’estacionament en superfície.

Les places d’aparcament del  C.C. El Teler eixiran a la venda a l’oficina de la gerència del C.C. El Teler des del proper dilluns 27 de juliol, tenint l’abonament un preu reduït de deu euros per a cinc dies de festes. El tiquet es deurà arreplegar a la mateixa oficina, i serà útil des de les 7:00 de dijous 20 fins al dimarts 25 d’agost a les 12:00 hores. Durant tots aquestos dies de festes l’accés a l’aparcament del C.C. El Teler es realitzarà pel lloc habitual, excepte el divendres 21 d’agost, dia de l‘Entrada. En aquest cas s’habilitarà un accés alternatiu degudament senyalitzat.

“Amb aquesta mesura esperem donar solució a la necessitat d’espai on aparcar durant els dies de festes”, manifestava la regidora de seguretat, Tudi Guillem, qui agraïa la col·laboració del C.C. El Teler. Teo Jordà, gerent del Centre Comercial, assegura que els anys anteriors la campanya va ser un èxit i les places s’esgotaren prompte, destacant que “és una bona opció ja que el pàrking es troba molt a prop del nucli de la festa”.

Les zones d’estacionament en superfície que estan confirmades per ara per a la setmana de festes són al costat del col·legi Martínez Valls, el Recinte Firal, l’aparcament de la zona Germanies (terrenys baix el CEAM), l’aparcament del col·legi Carmelo Ripoll, l’aparcament en la zona del Salvador o l’obertura del pàrking de la Sala Multiusos durant el dia de l’Entrada, un llistat que podria ampliar-se als dies que encara resten per a la “Setmana Gran” morocristiana.

Publicitat