24/04/2024 - 5:50
Més

  Ontinyent aposta per arribar a tots els públics amb la programació municipal de festes

  Altres notícies

  “Que qualsevol persona que vinga a Ontinyent en festes trobe algun concert o activitat del seu gust”. Amb aquest objectiu, que explicitava l’alcalde de la ciutat i regidor de Festes, Jorge Rodríguez, s’ha presentat la programació d’activitats municipals per a la “Setmana Gran” de festes de Moros i Cristians, amb la que des del Govern d’Ontinyent s’ha apostat per arribar a públics de totes les edats.

  L’alcalde compareixia acompanyat pel President de la Societat de Festers, José Rafael Sanchis, i Judith Villar del Val, de la productora Territorio Musical, per presentar una programació que té com a plat fort l’actuació del grup de pop-rock d’Amaral, però que també inclou el festival de “Sona la Dipu”, un concert de música dels 80, un show per als majors o una nova edició del “Meruts Festival”.

  Jorge Rodríguez destacava que amb estes activitats, l’Ajuntament el que pretén és “complementar-se amb els actes dels Moros i Cristians, que són molt i molt potents, per tal que la gent tinga també altres espais i ofertes per divertir-se eixos dies en la nostra ciutat”. L’alcalde posava de relleu que comptar amb el recolzament de la Diputació de València permet que la ciutat aculla per primera volta una semifinal del certamen “Sona la Dipu”, que ve a completar una programació “en la que totes i tots, xiquets i xiquetes, joves, no tan joves i majors, tinguen algun espectacle pensat específicament per a elles i ells”, manifestava.

  Així, divendres 19 d’agost, a les 22:30 hores a l’estadi El Clariano actuarà el grup de música indie/ pop-rock Izal, actualment de gira per Estats Units, al marc del concert de semifinal del certamen “Sona la Dipu” en la que participen els grups Tardor, La Hora del Té i Lígula. Dimarts 23 d’agost a les 22:15 en l’estadi El Clariano els joves tindran al seu abast una nova edició del Meruts Festival; mentre que els majors de 30 podran acudir a la mitjanit al concert d’homenatge a Luis Martínez en la Glorieta, que baix el títol de “Ochenteando” reunirà al grup La Guardia amb els cantants dels grups Danza Invisible (Javier Ojeda) i Los Rebeldes (Carlos Segarra).

  Dimecres 24 d’agost serà el dia del concert del grup “Amaral”, que actuarà a les 23:00 hores a l’estadi El Clariano. Un grup que, com apuntava Judith Villar, “després de més d’una dècada d’exits no necesita presentació, amb una de les reconegudes com a millors vocalistes del pop espanyol, i que es troba de gira amb el seu disc “Nocturna”. Les entrades estan a la venda en La Llibreria (Ontinyent), Musical Cardona (Cocentana i Alcoi), Llibreria La Costera (Xàtiva), Canals (Cafeteria Serra), les oficines de Caixa Ontinyent i per internet a través de www.ticketvip.es  El mateix dimecres els més menuts tindran a la seua disposició a les 20:00 hores l’espectacle infantil “Diverpeques” a la Glorieta, lloc on més tard, a les 23:00 hores, arrancarà la “Nit per a la gent Gran” amb l’espectacle “The Show”.

  La Glorieta també acollirà altres actuacions a les nits posteriors, amb l’orquestra “Titànic” (dijous 25), una exhibició de disc-jockeys (divendres 26), l’orquestra “Discovery” amb una nova exhibició de disc-jockeys (dissabte 27) i l’orqeustra “Divina Band” (diumenge 23). A més a més, en la nit de dissabte es dispararà el tradicional castell de focs d’artifici, a càrrec de la Pirotecnia Europlà, de Bèlgida.

  El President de la Societa de Festers, José Rafael Sanchis, tenia paraules d’agraïment per l’Ajuntament d’Ontinyent per l’esforç que realitza per reforçar la programació de Festes. Sanchis valorava positivament l’acollida al canvi de data d’altra activitat organitzada per l’Ajuntament com és al mercat medieval, que enguany es va realtizar en febrer a petició de la pròpia junta de la Societat de Festers, tot apuntant que després d’aquest canvi, la Societat apostarà per reforçar el dissabte de la “Setmana Gran” l’acte del “Contrabando”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -