El mal estacionament de vehicles al Pou Clar serà penalitzat

0

Els vehicles mal estacionats en les immediacions del Pou Clar seran retirats en grua per evitar situacions de perill. La regidora de Seguretat, Tudi Guillem, ha explicat que durant les dates estivals, són molts els conductors que per comoditat estacionen en plena carretera d’accés al paratge natural del Pou Clar, així com en camins particulars de la zona.

Guillem assenyalava que “tot això està generant no sols dificultats per al trànsit, sinó també situacions de perill, i davant això i de les nombroses queixes que hem rebut, hem estat parlant amb la Guàrdia Civil, i tant aquest cos de seguretat de l’Estat com la Policia Local van a intensificar les mesures per evitar-ho”, avançava. D’aquesta manera, a partir del proper dilluns, no sols es sancionarà amb multa als vehicles que suposen un obstacle i un perill, com fins ara, sinó que es procedirà la retirada dels mateixos amb grua. Igualment, va a col·locar-se una nova senyalítica que reforçarà l’actual i que advertirà d’estes mesures.

Tudi Guillem feia una crida a la responsabilitat dels conductors i conductores, “ja que les autoritats estan obligades a actuar per evitar riscos per a la seguretat de la ciutadania, i la millor manera d’evitar el disgust que suposa una sanció o la retirada del vehicle és complir amb les normes”. La regidora ha recordat que per accedir al Pou Clar hi ha una zona d’estacionament establerta junt a la carretera CV-40, i que els ciutadans també es poden desplaçar al paratge natural municipal per la senda de l’Alba, caminant uns 10 minuts des del Poliesportiu.

Publicitat