12/06/2024 - 21:28
Més

  Centenars de persones patinaren a la Plaça de la Concepció durant el primer cap de setmana

  Altres notícies

  Més de 1.800 persones passaren el llarg cap de setmana passat per la pista de patinatge de 350m2 que es va inaugurar divendres a la Plaça de la Concepció d’Ontinyent, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” organitzada per l’Ajuntament per dinamitzar l’oci i l’activitat comercial estos Nadals. Pablo Casanova, responsable de l’empresa Eurocas, confirmava que “l’acollida que està tenint la iniciativa de la pista de patinatge a Ontinyent ha estat fantàstica.

  De divendres a dilluns, a banda d’estos 1.800 patinadors, han acudit pares i acompanyants amb ells, pel que l’ambient ha estat multitudinari al llarg de tot el pont a la plaça”, destacava. Per la seua banda, el regidor de Comerç, Joan Sanchis, assenyalava que aquestes dades confirmen que amb la instal·lació de la pista “s’està aconseguint l’objectiu d’atraure potencials clients al comerç i l’hostaleria local”, unes xifres que confia incrementar en plena campanya. Segons Joan Sanchis, atraure clients i promoure les compres al comerç urbà és un dels eixos de la política econòmica del Govern d’Ontinyent, com ho demostra Ontinyent Il·lusiona o el Festival de Teatre i Circ al carrer, programes que enguany han vist ampliades el nombre d’activitats i espectacles a petició dels comerciants, vist l’èxit dels altres anys, ha afegit el regidor de Comerç.

  Per la seua banda, Pablo Casanova explicava que per als propers dies s’espera mantenir aquest nivell d’afluència, atés que nombrosos centres educatius han demanat organitzar sessions exclusives, i fins i tot grups familiars i d’amics han requerit llogar la pista a hores determinades, a més de comptar-se amb els assistents derivats des de Comerç IN i Caixa Ontinyent, que reparteixen entrades entre els seus clients. La pista de patinatge romandrà oberta per al públic en general fins passar reis per les vesprades entre setmana, i al llarg de tot el dia els caps de setmana i festius, amb preus que estan entre 3 i 4 euros.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -